Μπαίνοντας πολύ άσχημα στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ κινδύνεψε σοβαρά με αποκλεισμό, καθώς βρέθηκε πίσω με 2-0 από την Αστερίξ. Στην συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» σοβαρεύτηκαν. Πήραν τα δύο σετ που χρειάζονταν και προκρίθηκαν στους «16» του CEV Cup. Έχοντας κερδίσει μέσα στο Βέλγιο την Αστερίξ με 3-0 η λογική έλεγε πως αν ο ΠΑΟΚ είχε την […]

Μπαίνοντας πολύ άσχημα στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ κινδύνεψε σοβαρά με αποκλεισμό, καθώς βρέθηκε πίσω με 2-0 από την Αστερίξ.

Στην συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» σοβαρεύτηκαν. Πήραν τα δύο σετ που χρειάζονταν και προκρίθηκαν στους «16» του CEV Cup.

Έχοντας κερδίσει μέσα στο Βέλγιο την Αστερίξ με 3-0 η λογική έλεγε πως αν ο ΠΑΟΚ είχε την ίδια απόδοση και στη Θεσσαλονίκη δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα απέναντι σε μια καλή μεν ομάδα. Αλλά σίγουρα όχι καλύτερη.

Ωστόσο τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου έκαναν τα (σχετικά) εύκολα-δύσκολα. Αλλά σημασία έχει η πρόκριση. Μια πρόκριση που ήρθε με ολική επαναφορά με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 3-2 (16-25, 14-25, 25-16, 25-18, 16-14).

Οι «ασπρόμαυρες» μπαίνοντας άσχημα στο τάραφλεξ, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 και αν η Αστερίξ έκανε το 2-0 ή και το 3-1 θα είχαμε χρυσό σετ. Κάπου εκεί όμως και βλέποντας τον κίνδυνο να έρχεται οι παίκτριες του ΠΑΟΚ σοβαρεύτηκαν.

Πήραν τα δύο σετ που χρειάζονταν (μετά και το τρίτο για τη νίκη) και μαζί και την πρόκριση για τους «16» του CEV Cup.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Alba Blaj από την Ρουμανία στην οποία αγωνίζεται η Όλγα Στράντζαλη. Με τον πρώτο αγώνα να γίνεται το τριήμερο 7-9 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Και μία εβδομάδα αργότερα θα ακολουθήσει το ματς στη Ρουμανία..

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ