Ο Όλγα Στράντζαλη θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» την νέα σεζόν!

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΚ στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ γυναικών. Ο Δικέφαλος του Βορρά χτίζει το ρόστερ της νέας χρονιάς από νωρίς και ήδη κάνει τις πρώτες του προσθήκες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση της πολύ έμπειρης Όλγας Στράντζαλη, η οποία αγωνίζεται ως ακραία. Η 26χρονη έχει πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις τόσο από Ελλάδα όσο και από Ευρώπη και Αμερική και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η Όλγα Στράντζαλη ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αριστοτέλη Σκύδρας, ακολούθησε ο Ηρακλής, ο Αίαντας Ευόσμου, πριν επιστρέψει εκ νέου στον  «Γηραιό».

Για τέσσερα χρόνια βρέθηκε στις ΗΠΑ. Εκεί η 26χρονη αθλήτρια συνδύασε σπουδές και βόλεϊ αγωνιζόμενη στο UCLA και το Miami. Μετά επέστρεψε στην Ευρώπη. Αγωνίστηκε στη Γαλλία (Μπεζιέρ), στην Πολωνία (Ενέα και Λεγκιονόβο, Κεμίκ) στην Ιταλία (Κούνεο) αλλά και στην Ρουμανία (Άλμπα).

Πέρα από την Όλγα Στράντζαλη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει συμφωνήσει με την Όλγα Βεργίδου, την Καταρζίνα Ζαροσλίνσκα-Κρολ και την Λισέτ Μπλάνκο, ενώ θα παραμείνει η Πολυνοπούλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ