Οι δύο τενίστες τέθηκαν αντιμέτωποι για 59η φορά, ενώ έπαιξαν 10η φορά αντιμέτωποι στο Roland Garros

Οι δύο τενίστες βρέθηκαν αντιμέτωποι για 59η φορά, ενώ αγωνίστηκαν 10η φορά αντίπαλοι στο Roland Garros, με την κόντρα τους να προέρχεται από το 2006, σε ένα ματς που ο Τζόκοβιτς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, μετά από δύο sets, λόγω πόνων στη μέση. 

Μια αναμέτρηση με πολύ ενδιαφέρον και για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Καθώς θα έμενε είτε στο 4 είτε στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης. Ανάλογα με τον νικητή.

Οι δύο παίκτες μπήκαν αρκετά καλά, με καλά ράλιζ και ήδη από την αρχή φάνηκε πως θα έχουμε  τιτανομαχία. Ο Τζόκοβιτς σέρβιρε καλά, όμως ο Ναδάλ “είχε” τις απαντήσεις.

Ο Ναδάλ αφού ακύρωσε δύο break points του Τζόκοβιτς είχε και αρκετή τύχη στον τελευταίο πόντο, ο οποίος κατέληξε άουτ, αφού βρήκε στο φιλέ. Πήρε το πρώτο σετ. Η προϊστορία έλεγε ότι  στο 86% των αγώνων τους, αυτός που κατακτά το πρώτο σετ, πανηγυρίζει και στο φινάλε. 

 

Σε ένα παιχνίδι μεγάλης διάρκειας, με τους 2 τενίστες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Κάθε Game κρατούσε ατελείωτα λεπτά. Μετά από 84 λεπτά ο Τζόκοβιτς κατέκτησε το δεύτερο σετ (6-4) και ισοφάρισε σε 1-1. Εντυπωσιακή η επιστροφή του Σέρβου τενίστα από το 3-0.

Στο τρίτο σετ είχαμε το ίδιο σκηνικό με τους παίχτες να παίζουν στα όρια τους. Με τη συμπλήρωση τριών ωρών παιχνιδιού ο Ναδάλ έκανε το 2-1. Ο Τζόκοβιτς έκανε 16 αβίαστα λάθη στο τρίτο σετ έναντι μόλις 7 του Ναδάλ και αυτό έκρινε τον νικητή. Τελικό σκορ στο τρίτο σετ (2-6)

Ο Ράφα Ναδάλ σταμάτησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, νίκησε με 3-1 και συνεχίζει στους “4” του Roland Garros. Ο Ράφα ήταν απίστευτος, έδειξε μεγάλη ψυχη στο tie break και παρόλο που ο Νόλε έβγαλε δύναμη, ο Ισπανός πήρε το παιχνίδι και την πρόκριση στο τέλος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ