Ο πρωταθλητής μας πήρε την τρίτη θέση στον αγώνα με άλμα στα 5.60 και νικητής του αγώνα ο Αυστραλός, Κέρτις Μαρσάλ, με 5.70 και δεύτερος ο Τιμπό Κολέ με την ίδια επίδοση. 

Ο Έλληνας αθλητής του επι κοντώ Εμμανουήλ Καραλής κλέβει τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις του, και την πορεία του μέχρι σήμερα. Βρέθηκε στο τουρνουά Fly Olympia μπροστά στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Μια ιδέα του Έλληνα αθλητή, που πήρε σάρκα και οστά και είδαμε μια όμορφη γιορτή.




Στο αγωνιστικό μέρος έδειξε ότι χρειάζεται μερικούς αγώνες ακόμα να επανέλθει στα πολύ υψηλά στάνταρ του. Ο πρωταθλητής μας πήρε την τρίτη θέση στον αγώνα με άλμα στα 5.60 και νικητής του αγώνα ο Αυστραλός, Κέρτις Μαρσάλ, με 5.70 και δεύτερος ο Τιμπό Κολέ με την ίδια επίδοση. 

Οι δηλώσεις του Καραλή μετά τον αγώνα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ο αγώνας έγινε με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη παρουσία κόσμου να τον παρακολουθεί. Είμαι σίγουρος πως η διοργάνωση θα μείνει και θα εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα event επί κοντώ στον κόσμο.

Μην ξεχνάμε πως φιλοξενείται εκεί όπου ξεκίνησε η ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Όλοι οι αθλητές έμειναν ενθουσιασμένοι από το μέρος και τη διοργάνωση. Βρίσκω σταδιακά το ρυθμό μου και το δρόμο προς ακόμη μεγαλύτερα άλματα”




Αποτελέσματα:

Μάρσαλ (Αυστραλία) 5,70 μ.

Κολέ Τιμπ. (Γαλλία) 5,70 μ.

Καραλής (Ελλάδα) 5,60 μ.

Κοπελί (Μ. Βρετανία) 5,60 μ.

Ίρβιν (ΗΠΑ) 5,60 μ.

Ρενέρ (Σλοβενία) 5,60 μ.

Βογιεκόβσκι (Πολωνία) 5,60 μ.

Ρίτσαρντς (ΗΠΑ) 5,25 μ.

Χατζίου (Ελλάδα) 5,25 μ.

Ρίζος (Ελλάδα) ακ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ