Ο γνωστός παίκτης ράγκμπι, Ντεσόν Γουάτσον αντιμετωπίζει αρκετές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, εναντίον γυναικών που κάνουν μασάζ. Σοβαρά μπλεξίματα για τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Ντέρικ Ντεσόν Γουάτσον. Ο ίδιος παίζει στους Χιούστον Τέξας του NFL. Ο 25χρονος παίκτης μάλιστα, ήταν από τους πιο κομβικούς και σημαντικούς, καθώς πήρε απ’ το χέρι την ομάδα του, […]

Ο γνωστός παίκτης ράγκμπι, Ντεσόν Γουάτσον αντιμετωπίζει αρκετές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, εναντίον γυναικών που κάνουν μασάζ.

Σοβαρά μπλεξίματα για τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Ντέρικ Ντεσόν Γουάτσον. Ο ίδιος παίζει στους Χιούστον Τέξας του NFL.

Ο 25χρονος παίκτης μάλιστα, ήταν από τους πιο κομβικούς και σημαντικούς, καθώς πήρε απ’ το χέρι την ομάδα του, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016.

Όμως, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον γυναικών μασέρ. Βέβαια, ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία, λέγοντας επίσης πως θα καθαρίσει το όνομά του. Όπως και πως αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα με σεβασμό.

Όμως, έχουν μαζευτεί αρκετές αγωγές εις βάρος του. Μία γυναίκα μάλιστα, με ψευδώνυμο Jane Joe, είπε πως έκλεισαν ραντεβού για μασάζ. Στις 28 Δεκέμβρη του 2020, που κανονίστηκε η συνάντηση, ο αθλητής επέμενε να γίνει μασάζ στο μέρος των «εσωτερικών μηρών» και των «εσωτερικών γλουτών» του.

Επιπλέον, υποστήριξε πως ο παίκτης NFL έγινε πιο επιθετικός, ζητώντας επιτακτικά στοματικό σεξ, δίχως τη συγκατάθεσή της.

Η ίδια, όπως δήλωσε, λιποθύμησε λόγω του φόβου που ένιωσε εκείνη την ώρα, μηνύοντας τον για σεξουαλική επίθεση.

Οι κατηγορίες δε μένουν εκεί όμως, καθώς και μία άλλη μασέρ ανέφερε πως ο Γουάτσον εμφανίστηκε γυμνός στο τραπέζι μασάζ. Με τα… γεννητικά του όργανα να είναι εκτεθειμένα και την εν λόγω μασέρ να αισθάνεται αρκετά άβολα. Ο παίκτης ράγκμπι αρνείται κάθε κατηγορία, ενώ για το συγκεκριμένο είπε πως «ζεσταίνεται εύκολα».

Εννιά υποθέσεις έχει εις βάρος του ο παίκτης…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για NFL

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ