Μεγάλες επιδόσεις στην πρεμιέρα των Πανελληνίων Χειμερινών Aγώνων Τεχνικής Κολύμβησης.

Η Αθανασία Καρατσιβή της Νίκης Βόλου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της πρώτης ημέρας των Πανελληνίων Χειμερινών Aγώνων Τεχνικής Κολύμβησης, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων, στη Λιμνοπούλα.

Η εκπληκτική Καρατσιβή, στα 800μ επιφάνεια, με επίδοση 7:00.85, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών, ενώ έπιασε και το όριο για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών.

Ο Γιώργος Καλτσουκαλάς των Δελφινιών Περιστερίου, εξάλλου, στα 100μ επιφάνεια, με 35.09, πέτυχε όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Γιολάντα Καπέρδα του Άλμπατρος Ιωαννίνων, στα 100μ διπλά πέδιλα, με επίδοση 49.44, πέτυχε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Η Μαρία Ηλιάκη του Γλαύκου Περιστερίου, στα 100μ επιφάνεια, με 42.06, πέτυχε όριο εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος παρακολούθησε την απογευματινή αγωνιστική της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης και στο περιθώριο των αγώνων συνομίλησε με όλους τους εκπροσώπους των ομάδων των Ιωαννίνων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κολύμβηση

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ