Η Κλαούντια Γκαντέλια γνωστή από το UFC και τις αρετές που βγάζει στο αγαπημένο της Ζίου Ζίτσου, είναι καυτή και αποφάσισε με τον δικό της τρόπο να ευχαριστήσει τους πολλούς θαυμαστές της. Πως; Φυσικά με μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της στο instagram, και αξίζει τον κόπο να την γνωρίσουμε καλύτερα. Η Βραζιλιάνα σεξοβόμβα του ζίου – […]

Η Κλαούντια Γκαντέλια γνωστή από το UFC και τις αρετές που βγάζει στο αγαπημένο της Ζίου Ζίτσου, είναι καυτή και αποφάσισε με τον δικό της τρόπο να ευχαριστήσει τους πολλούς θαυμαστές της. Πως; Φυσικά με μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της στο instagram, και αξίζει τον κόπο να την γνωρίσουμε καλύτερα.

Η Βραζιλιάνα σεξοβόμβα του ζίου – ζίτσου Κλαούντια Γκαντέλια πόσταρε στον λογαριασμό της μια γυμνή φωτογραφία της προκαλώντας χαμό.

Η Κλαούντια Γκαντέλια, σταρ του UFC, προκάλεσε χαμό στους οπαδούς της, ανεβάζοντας στο Instagram μια γυμνή φωτογραφία της, δίνοντας φιλιά και αγάπη στους followers της, επιδεικνύοντας το γυμνασμένο της κορμί.

Η επτά φορές πρωταθλήτρια του ζίου – ζίτσου έδειξε κατενθουσιασμένη με τη φωτογραφία που πόσταρε μαζεύοντας πάνω από 100.000 like σε ένα 24ωρο.

«Το να γνωρίζεις τόσο καλά τον εαυτό σου, ώστε η αντανάκλαση από τον καθρέπτη των άλλων να είναι τελείως ασήμαντη. Αυτό είναι ελευθερία» σχολίασε η Γκαντέλια.

Η Κλαουντίνια, όπως τη φωνάζουν, είναι Νο.7 στην κατηγορία της στο UFC, έχοντας ρεκόρ 18 νίκες και 5 ήττες.

Έχει κατακτήσει τρεις φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο βραζιλιάνικο ζίου – ζίτσου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για UFC

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ