Νέα καριέρα ετοιμάζεται να κάνει ο Κάρλος Γκαμάρα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αποφάσισε μετά την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, να ασχοληθεί με το ΜΜΑ. Ο 50χρονος έκανε γνωστό τη συμφωνία του με βραζιλιάνικη εταιρία και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Ο Κάρλος Γκαμάρα έγινε γνωστός στη χώρα μας από τη θητεία του στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ. […]

Νέα καριέρα ετοιμάζεται να κάνει ο Κάρλος Γκαμάρα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αποφάσισε μετά την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, να ασχοληθεί με το ΜΜΑ. Ο 50χρονος έκανε γνωστό τη συμφωνία του με βραζιλιάνικη εταιρία και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Ο Κάρλος Γκαμάρα έγινε γνωστός στη χώρα μας από τη θητεία του στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Τη σεζόν 2001-2002 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ένωσης, δίχως όμως να καταφέρει να εντυπωσιάσει με την απόδοση του.

Σύμφωνα με τον Παραγουανό, η Inflyencer Five ετοιμάζει ένα σχετικό event στο Σάο Πάολο, όπου πρωταγωνιστής θα είναι ο Κάρλος Γκαμάρα. Ο παλαίμαχος στόπερ είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στον χώρο των μαχητικών σπορ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ