Αν είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα να συμβαίνουν τόσο εξευτελιστικά, πράγματα σε επαγγελματικές ομάδες του Καναδά. Ούτε σε βασανιστήρια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα πρωτοφανή καψώνια στα οποία υποβάλλονταν οι νεαροί παίκτες με την ανοχή προπονητών και Ομοσπονδίας. Πάνω από δέκα πρώην παίκτες χόκεϊ στον Καναδά, μεταξύ 27 και 57 ετών, υπέβαλλαν κοινή […]

Αν είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα να συμβαίνουν τόσο εξευτελιστικά, πράγματα σε επαγγελματικές ομάδες του Καναδά. Ούτε σε βασανιστήρια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα πρωτοφανή καψώνια στα οποία υποβάλλονταν οι νεαροί παίκτες με την ανοχή προπονητών και Ομοσπονδίας.

Πάνω από δέκα πρώην παίκτες χόκεϊ στον Καναδά, μεταξύ 27 και 57 ετών, υπέβαλλαν κοινή αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οντάριο, την ώρα που γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες για ένα τεράστιο σκάνδαλο στο δημοφιλέστερο άθλημα της χώρας.

Η μήνυση αφορά την κακοποίηση και κακομεταχείριση την οποία υπέστησαν νεαροί παίκτες σε διάστημα δεκαετιών στο πρωτάθλημα, ενώ πιο εξοργιστικό είναι πως τα φαινόμενα αυτά γίνονταν με την ανοχή προπονητών και Ομοσπονδίας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός TSN αποκάλυψε κάποια από τα απαράδεκτα καψώνια στα οποία υποβάλλονταν οι «ρούκι» παίκτες.

«Τους σοδόμιζαν με μπαστούνια του χόκεϊ, πασαλειμμένα με καυτό υγρό» αναφέρει η λίστα και συνεχίζει: «Τους ανάγκαζαν να αυνανίζονται και να εκσπερματώνουν πάνω σε φέτες ψωμί και μετά έπρεπε να τις φάνε. Ένας παίκτης έβλεπε τους ρούκι να κάνουν σεξ με πόρνες μπροστά σε όλη την ομάδα. Επίσης, οι παίκτες έπρεπε να παλεύουν με τους συμπαίκτες τους στην προπόνηση.

Οι μεγαλύτεροι παίκτες ανάγκαζαν τους νέους να μαζεύουν τις φτυσιές τους, τα ούρα τους και τα κόπρανά τους για να τα πετάξουν σε άλλους ρούκι.

Οι προπονητές και η ομοσπονδία ήξεραν και για το “κουτί του ιδρώτα” στο οποίο οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες έβαζαν γυμνούς τους νεαρούς στην τουαλέτα του πούλμαν και αν έβγαινε κάποιος, τον χτυπούσαν με τη ζώνη τους, ακόμα και προπονητές».

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία καταγγέλλων είναι 57 ετών και ο νεαρότερος 27.

Ο 57χρονος Νταγκ Σμιθ θυμάται που ήταν γυμνός, του ξύρισαν τα γεννητικά όργανα, τον χτύπησαν, του έριξαν καυτό και κρύο νερό και μετά έβαλαν πάνω στα γεννητικά του όργανα θερμαντική κρέμα. «Ήταν τρομακτικό και πολύ οδυνηρό» σχολίασε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χόκεϊ επί πάγου

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ