Οι Θεσσαλονικιές έκαναν το πρώτο βήμα για να περάσουν στον τρίτο γύρο του EHF European Women’s Cup.

Με… φόρα μπήκε στις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 26-17 της Μέταλουργκ στη Μίκρα.

Οι «ασπρόμαυρες» έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον τρίτο γύρο του EHF European Women’s Cup, με πειστική εμφάνιση στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Οι «ασπρόμαυρες» ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και δεν δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στην κατάκτηση της νίκης, την οποία θα κληθούν να υπερασπιστούν στον επαναληπτικό στα Σκόπια.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, ανέφερε μετά το παιχνίδι: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, τα κορίτσια κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο.

Έδωσαν τρομερές μάχες και στις δύο πλευρές του γηπέδου, κάτι το οποίο είπαμε στα αποδυτήρια. Ό,τι τακτικές και να έχεις, αν δεν καταθέσεις την ψυχή σου σε αυτά τα παιχνίδια δεν γίνεται να κερδίσεις.

Το μόνο μας αρνητικό ήταν η επιθετική αποτελεσματικότητα, επειδή χάσαμε αρκετά σουτ, θα μπορούσε το παιχνίδι να πάει ακόμα πιο ψηλά.

Κάναμε ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα, με μια καλή διαφορά, η οποία δεν μας εξασφαλίζει κάτι. Θα πρέπει να εμφανιστούμε πειθαρχημένοι και με το ίδιο πάθος στο δεύτερο παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

ΠΑΟΚ: Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 8, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 3, Βράνσιτς 3, Χριστοφόρη 2, Γκρμπάβτσεβιτς 1, Αμβροσιάδου, Σεβδιλή 1, Γκόμεζ 1, Ζένελη 2, Μποριζόφσκα 1, Ντίας 3, Σαμολαδά, Μπουράτο 1, Καπρινιώτη.

Μέταλουργκ: Τέρζικ, Μαρίντσκοφ, Λάμποβιτς, Γκουγκουλιάνοβα 1, Πετρέσκα 1, Τραϊκοβιτς 2, Ιβανόφσκα, Γιακιμόφσκα, Μπέροβικ, Αρσενιέφσκα 2, Μλαντενόφσκα 3, Καλαϊτζίεφσκα, Μποζινόφσκα 8, Νεστορόσκα, Τοντόροφ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χάντμπολ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ