Οι δεκαέξι Ελληνίδες διεθνείς που θα παραταχθούν στο Χαμ.

Η Εθνική Ελλάδας Γυναικών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους για τον πρώτο αγώνα της με τη Γερμανία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Γυναικών 2023.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου (08/04, 07.05) αεροπορικώς για Ζυρίχη και από εκεί για Ντίσελντορφ, ενώ θα φτάσει οδικώς στην πόλη Χαμ, όπου το απόγευμα στις 19.30 έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (09/04, 18.15) με μετάδοση από το ΕΗF TV.

H 16άδα της Εθνικής Γυναικών:

Ανδρίτσου, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Μανιά, Στουγιαννίδου, Καρέλα (ΟΦΝ Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου, Ζυγούρα, Τσικνάκη, Ζενέλι, Σεβδίλη, Μεντεσίδου (ΠΑΟΚ), Κερλίδη, Αργυροπούλου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού) και Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια- Ισπανία).

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Βασίλης Κρανιώτης, ενώ μετέχουν επίσης η έφορος Ερασμία Λάσκαρη, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μενέλαος Δανήλος, Χρήστος Τζουβάρας, ο ιατρός Θανάσης Κουτής και ο φυσικοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης.

Η «γαλανόλευκη» θα επιστρέψει στη χώρα μας τη Μεγάλη Δευτέρα(10/04, 18.30) και αμέσως θα μεταβεί στη Χαλκίδα, όπου τη Μεγάλη Τετάρτη στις 17.45 θα υποδεχθεί τη Γερμανία με μετάδοση από το EΡΤSPORTS.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χάντμπολ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ