ΑΕΚ  και Ολυμπιακός είναι τα δύο “άλογα” της κούρσας για το πρωτάθλημα της Handball Premier. Με το μεταξύ τους ντέρμπι να είναι προ των πυλών (15/12-19:15) έπεσαν και οι δύο στην μάχη της 11ης αγωνιστικής, με την Ένωση να επικρατεί με 29-41 επί του Δούκα. Ενώ ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα από τον […]

ΑΕΚ  και Ολυμπιακός είναι τα δύο “άλογα” της κούρσας για το πρωτάθλημα της Handball Premier. Με το μεταξύ τους ντέρμπι να είναι προ των πυλών (15/12-19:15) έπεσαν και οι δύο στην μάχη της 11ης αγωνιστικής, με την Ένωση να επικρατεί με 29-41 επί του Δούκα. Ενώ ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (26-29).

Και με νεκρά διαστήματα, δεν σταματιέται!

Πάμε πρώτα στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον  Δούκα. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι βρισκόμενη δύο φορές πίσω στο σκορ με τρία γκολ διαφορά.

Εκεί όμως οι Μόγια, Πλάθα και Τζηράς πήραν την κατάσταση πάνω τους κάνοντας το σκορ 10-10.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα η ΑΕΚ είχε τα ηνία αλλά και τα  νεκρά της σημεία. Αυτά τα εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι μειώνοντας την διαφορά μέχρι και στο γκολ (24-25). Αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και στο τέλος επικράτησαν με 29-41.

Φυσικά τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς με τον Ολυμπιακό, που κρίνει πολλά, όχι όμως τα πάντα.

Ήττα εκτός προγράμματος για Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς τους Μοντόρο, Πασσιά, Παπαβασίλη και Δεληχρήστο, ήταν σε κακή μέρα κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα για το πρωτάθλημα.

Μια ήττα ωστόσο μοιάζει ανώδυνη, καθώς οι βαθμοί που θα “κουβαλάνε” οι ομάδες στα πλέι οφ θα είναι αυτοί που θα ΄έχουν συγκεντρώσει στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πίσω στον αγώνα, το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που “έκαψε” τον Ολυμπιακό, κλείνοντας το με την αρνητική διαφορά των τεσσάρων γκολ (11-15).

Στο δεύτερο οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν να επανέλθουν, κάτι που κατάφεραν εν μέρη, ισοφαρίζοντας με 21-21.

Να πάρουν κεφάλι όμως δεν τα κατάφεραν και η ήττα με 26-29 ήταν μονόδρομος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χάντμπολ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ