Σε αποκαλύψεις που μας άφησαν άφωνους προχώρησε Γιοσινόρι Χόρι. Ο πρώην παλαιστής του UFC από την Ιαπωνία ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής σε ανάρτησή του. Θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε. Έτσι, προκειμένου να μπορεί να πληρώνει τα έξοδα του γυμναστηρίου, αναγκάστηκε να κάνει σεξ με ομοφυλόφιλους επί πληρωμή. Το όνειρο του UFC, δεν του άφησε […]

Σε αποκαλύψεις που μας άφησαν άφωνους προχώρησε Γιοσινόρι Χόρι. Ο πρώην παλαιστής του UFC από την Ιαπωνία ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής σε ανάρτησή του. Θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε. Έτσι, προκειμένου να μπορεί να πληρώνει τα έξοδα του γυμναστηρίου, αναγκάστηκε να κάνει σεξ με ομοφυλόφιλους επί πληρωμή.

Το όνειρο του UFC, δεν του άφησε άλλες επιλογές. Πλέον ο 26χρονος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ΜΜΑ Rizin. Έχει ρεκόρ 12-3.

Ο Γιοσινόρι Χόρι, μπορεί να πήγε με άνδρες για χάρη ενός ονείρου, αλλά δεν είναι ομοφυλόφιλος, όπως ισχυρίζεται. «Πριν από πέντε χρόνια ήμουν με έναν φίλο μου και μου είπε πως μπορώ να βρω χρήματα απλά, ικανοποιώντας τον με το χέρι, στη Σιμπούγια. Τον ακολούθησα, νόμιζα πως ήταν σαν την AV!

Μου είπαν να κρύψω το πρόσωπο μου και μου εξήγησαν πως δεν ήταν έτσι, αλλά με εξαπάτησαν με πολλούς τρόπους. Δεν είχα λεφτά και τα είχα πραγματικά ανάγκη» έγραψε ο Χόρι.

«Πήρα 20.000 γεν για λιγότερο από μια ώρα δουλειάς, αλλά ήταν πολλά!» είπε εξηγώντας πως ήταν πολλά περισσότερα από όσα θα έπαιρνε από μια κανονική δουλειά.

Ο Χόρι δήλωσε μετανιωμένος, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι γκέι ο ίδιος αλλά στρέιτ.

«Είναι πολύ οδυνηρό, αλλά είμαι ζωντανός και μπόρεσα να κυνηγήσω το όνειρο μου» έγραψε για να προσθέσει πως «μου αρέσουν οι γυναίκες, όχι οι γκέι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για UFC

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ