Είναι μόλις 9 ετών και λέγεται Πορνπάταρα «Τάτα» Πεατσοράι, όντας από την Ταϊλάνδη. Αγωνίζεται σε αγώνες μποξ και ζει την οικογένειά του έτσι! Υπάρχου σχεδόν 300.000 ανήλικα παιδιά που είναι πυγμάχοι στην Ταϊλάνδη, όπως αναφέρει η Επαγγελματική Πυγμαχική Ομοσπονδία. Ο ίδιος ανυπομονεί να ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Φυσικά πρόκειται για το χόμπι του […]

Είναι μόλις 9 ετών και λέγεται Πορνπάταρα «Τάτα» Πεατσοράι, όντας από την Ταϊλάνδη. Αγωνίζεται σε αγώνες μποξ και ζει την οικογένειά του έτσι!

Υπάρχου σχεδόν 300.000 ανήλικα παιδιά που είναι πυγμάχοι στην Ταϊλάνδη, όπως αναφέρει η Επαγγελματική Πυγμαχική Ομοσπονδία. Ο ίδιος ανυπομονεί να ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Φυσικά πρόκειται για το χόμπι του πιτσιρικά, όμως δεν το κάνει μονάχα γι’ αυτό.

Με τα χρήματα που κερδίζει από τους αγώνες ο 9χρονος, ζει την οικογένειά του. Ο ίδιος δηλώνει περήφανος που είναι πυγμάχος και φέρνει χρήματα στην οικογένεια.

Μαζί με τον μικρό μποξέρ και τη μητέρα του, μένει επίσης και η 16χρονη αδελφή του, Πουμράμπι, επίσης πυγμάχος στην Εθνική ομάδα.

Η οικογένεια ευελπιστεί πως ο πιτσιρικάς θα γίνει επαγγελματίας στο «Muay Thai» ή θα εκπροσωπήσει τον στρατό ή την αστυνομία.

Η ανησυχία των ειδικών!

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου προς τον μικρό «Τάτα», καθώς η πυγμαχία σε τέτοια ηλικία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ανάπτυξη του παιδιού, ή ακόμη και χρόνια νευρολογικά προβλήματα, ζημιές στον εγκέφαλο, ακόμα και αναπηρίες.

Παρόλα αυτά, η μητέρα του εμφανίζεται σίγουρη και δεν ανησυχεί ιδιαίτερα. Βέβαια, τα χρήματα που αποκομίζει από τους αγώνες δεν είναι και λίγα, καθώς είναι αρκετά δημοφιλείς οι αγώνες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ