Ο Κανέλο Αλβάρες απέδειξε ότι είναι πάνω από όλα άνθρωπος και μετά αθλητής. Ο Μεξικανός πυγμάχος βρέθηε στην πατρίδα του και μοίρασε δώρα σε παιδιά, που τα είχαν ανάγκη. Ο Κανέλο Αλβάρες ζει στις ΗΠΑ και είναι πρωταθλητής πυγμαχίας. Ο Μεξικανός δεν ξεχνάει, όμως, την πατρίδα του και προσπαθεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Το ίδιο […]

Ο Κανέλο Αλβάρες απέδειξε ότι είναι πάνω από όλα άνθρωπος και μετά αθλητής. Ο Μεξικανός πυγμάχος βρέθηε στην πατρίδα του και μοίρασε δώρα σε παιδιά, που τα είχαν ανάγκη.

Ο Κανέλο Αλβάρες ζει στις ΗΠΑ και είναι πρωταθλητής πυγμαχίας. Ο Μεξικανός δεν ξεχνάει, όμως, την πατρίδα του και προσπαθεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Το ίδιο έκανε και τις τελευταίες μέρες, όπου βρέθηκε για διακοπές στο Μεξικό.

Ο Αλβάρες θέλησε να κάνει παιδιά να χαρούν ενόψει και των Χριστουγέννων. Γι αυτό το λόγο αποφάσισε να μοιράσει συνολικά 5.500 δώρα σε παιδιά στο Μοντερέι.

Τα παιδιά, όπως, ήταν φυσικό χαμογέλασαν και χάρηκαν. Πήραν ένα απρόσμενο δώρο και φυσικά ευχαρίστησαν τον Μεξικανό πυγμάχο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ