Απίστευτες σκηνές τρόμου και φρίκης, καθώς ο Χέταγκ Πλίεφ έχασε το δάχτυλό του εν ώρα αγώνα, σε ματς MMA. Στα μαχητικά αθλήματα, κάποιοι τραυματισμοί είναι αρκετά σοβαροί. Καθώς, υπάρχουν πολλά χτυπήματα που αφήνουν… αναίσθητους τους παλαιστές. Όμως, σε έναν αγώνα MMA έγινε ένα αρκετά φρικιαστικό περιστατικό. Ο Καναδός Χέταγκ Πλίεφ έκοψε το δάχτυλό του, την […]

Απίστευτες σκηνές τρόμου και φρίκης, καθώς ο Χέταγκ Πλίεφ έχασε το δάχτυλό του εν ώρα αγώνα, σε ματς MMA.

Στα μαχητικά αθλήματα, κάποιοι τραυματισμοί είναι αρκετά σοβαροί. Καθώς, υπάρχουν πολλά χτυπήματα που αφήνουν… αναίσθητους τους παλαιστές.

Όμως, σε έναν αγώνα MMA έγινε ένα αρκετά φρικιαστικό περιστατικό. Ο Καναδός Χέταγκ Πλίεφ έκοψε το δάχτυλό του, την ώρα του αγώνα, που πάλευε με τον αντίπαλό του. Αντίπαλος ήταν ο Ντέβιν Γκούντειλ, για το Cage Fury Fighting Championships, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Ο διαιτητής, την ώρα του αγώνα, παρατήρησε πως έλειπε ένα δάχτυλο από τον Πλίεφ, ανακηρύσσοντας νικητή τον Γκούντειλ, στον δεύτερο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τίμοθι Γουίτον, ζητήθηκε η βοήθεια του κοινού, για να… βρεθεί το κομμένο δάχτυλο! ΦΡΙΚΗ!

Το ESPN στη συνέχεια μετέδωσε πως ο άτυχος αθλητής βρήκε το κομμένο του δάχτυλο και οι γιατροί του διόρθωσαν τη ζημιά.

Ο Καναδός Πλίεφ μίλησε σχετικά με τον τραυματισμό του, λέγοντας: «στον δεύτερο γύρο μου έπιασε το γάντι και ένιωσα το δάχτυλό μου να σπάει. Συνέχισε να τραβά το γάντι μου κι έσπασε τελείως.

Συνεχίσαμε να παλεύουμε κι όταν ολοκληρώθηκε ο γύρος είδα πως το κόκκαλό μου κρεμόταν. Ήθελα να συνεχίσω να παλεύω, διότι ένιωθα πως μπορούσα να βγω νικητής. Όμως, ο γιατρός το είδε και το ματς ολοκληρώθηκε».

https://www.youtube.com/watch?v=PwLk-n4_S54

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ