Ο Αμερικανός παλαιστής, Άντονι Ρόμπλες γεννήθηκε για άγνωστους λόγους με ένα πόδι, όμως πάλεψε σε όλη του τη ζωή. Ο ίδιος είναι γεννημένος στις 20 Ιουλίου του 1988, ενώ είχε αυτήν την ιδιαιτερότητα. Γεννήθηκε με μόνο ένα πόδι (είναι μέχρι το ισχίο), για άγνωστους λόγους. Επιπλέον, αρνήθηκε να φορέσει ένα προσθετικό πόδι, αφαιρώντας το μόλις […]

Ο Αμερικανός παλαιστής, Άντονι Ρόμπλες γεννήθηκε για άγνωστους λόγους με ένα πόδι, όμως πάλεψε σε όλη του τη ζωή.

Ο ίδιος είναι γεννημένος στις 20 Ιουλίου του 1988, ενώ είχε αυτήν την ιδιαιτερότητα. Γεννήθηκε με μόνο ένα πόδι (είναι μέχρι το ισχίο), για άγνωστους λόγους. Επιπλέον, αρνήθηκε να φορέσει ένα προσθετικό πόδι, αφαιρώντας το μόλις στα 3 του χρόνια!

Ο Ρόμπλες προσπάθησε να «δουλέψει» πάνω στη δυσκολία που είχε. Όταν ήταν στην έκτη τάξη, έκανε ένα ρεκόρ για τα περισσότερα push ups. Η πάλη ξεκίνησε στην όγδοη τάξη, όταν παρακολουθούσε ένα από τα ξαδέλφια του να εξασκείται.

Έκανε εντατικές προπονήσεις και κατάλαβε πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το χαμηλό κέντρο βάρους του, για να υπερασπιστεί την επίθεση. Έτσι, δημιούργησε αρκετές επιθετικές κινήσεις.

Ο ίδιος κέρδισε το ατομικό πρωτάθλημα πάλης NCAA 2010-11, στην κατηγορία των 125 κιλών. Κι ας γεννήθηκε με ένα πόδι! Ο αθλητής έχει πει σχετικά με αυτό «η πάλη με βοήθησε να βγω από το κέλυφός μου, με ανάγκασε να πω, αυτός είμαι!».

Βέβαια, κανείς δεν πίστευε πως θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του, με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά, ο ίδιος το πίστευε! Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο εθνικό κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Κάνοντας μάλιστα και ένα εκπληκτικό ρεκόρ 36 νικών, δίχως καμία ήττα.

Συνέχισε να εμπνέει με τη στάση του!

Στα 27 του χρόνια, αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην πάλη. Ενώ έγινε ομιλητής. Παρέχει ψυχολογική υποστήριξη, ενώ παράλληλα εμπνέει με τους λόγους του για το πώς να αντιμετωπίζει κανείς τις δυσκολίες που συναντά στη ζωή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για NCAA

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ