Ο άτυχος Κέβιν Πίλαρ υπέστη πολλαπλά κατάγματα στη μύτη από το οδυνηρό χτύπημα με το μπαλάκι.  Αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα. Ο παίκτης των Νιου Γιορκ Μετς, Κέβιν Πίλαρ, έδειξε τη ζημιά που υπέστη από το μπαλάκι που δέχτηκε στο πρόσωπο από τον Τζέικομπ Γουέμπ. Κάτι που συνέβη στον αγώνα με […]

Ο άτυχος Κέβιν Πίλαρ υπέστη πολλαπλά κατάγματα στη μύτη από το οδυνηρό χτύπημα με το μπαλάκι.  Αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα.

Ο παίκτης των Νιου Γιορκ Μετς, Κέβιν Πίλαρ, έδειξε τη ζημιά που υπέστη από το μπαλάκι που δέχτηκε στο πρόσωπο από τον Τζέικομπ Γουέμπ. Κάτι που συνέβη στον αγώνα με τους Ατλάντα Μπρέιβς.

Ο άτυχος παίκτης του μπέιζμπολ, που δέχτηκε το μπαλάκι με ταχύτητα 150μ χλμ/ώρα τη Δευτέρα, υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο ρινικό οστό, όμως θα μπορούσε η ζημιά να είναι πολύ χειρότερη.

«Το μόνο άσχημο είναι πως το δεξί μου μάτι είναι λίγο πρησμένο, ενώ και η αναπνοή από τη μύτη μου δεν είναι τέλεια, όμως εκτός αυτών, είμαι καλά» είπε ο 32χρονος παίκτης στους δημοσιογράφους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπέιζμπολ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ