Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ως στόχο την εξασφάλιση εσόδων από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Παρουσιάζεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τόσο τον Γκάρεθ Μπέιλ, όσο και τον Μαρσέλο.

Σε αυτούς φυσικά θα πρέπει να προστεθούν οι «υπ’ ατμόν», Ραφαέλ Βαράν, Λούκα Γιόβιτς, Ντάνι Θεμπάγιος, Ισκο, Αλβάρο Οντριοθόλα, Μαριάνο και Μπραχίμ Ντίαζ.

Ο 31χρονος Ουαλός και ο 33χρονος Βραζιλιάνος, διανύουν το τελευταίο έτος του συμβολαίου τους με την Ρεάλ. Και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, θα προτιμούσε να… απαλλαχτεί από τα 37 εκατομμύρια ευρώ που θα πρέπει να τους καταβάλει.

Ωστόσο, ο έμπειρος Βραζιλιάνος αμυντικός φέρεται αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιο του. Ενώ ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, έχει δηλώσει ότι θα αποφασίσει μετά το τέλος του EURO 2020.

Καθοριστικό ρόλο, θα διαδραματίσει και ο σχεδιασμός του Κάρλο Αντσελότι για τους δύο ποδοσφαιριστές, όμως το βέβαιο είναι πως ο Πέρεθ θέλει να συγκεντρώσει περίπου 160 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να μπορέσει να κινηθεί για την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες όπως ο Κιλιάν Μπαπέ, ο Ερλινγκ Χάαλαντ, ο Ζιλ Κουντέ και ο Πάου Τόρες.