Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, η Παρί Σεν Ζερμέν «λουζόταν» με κρύο ιδρώτα για την παραμονή ή όχι του Κιλιάν Εμπαπέ, όμως η απάντηση δόθηκε επίσημα!

Μπορεί να μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες το θέμα που προέκυψε με τη νέα λίγκα. Όμως εδώ και καιρό, η παραμονή ή όχι του Κιλιάν Εμπαπέ, έπαιζε παντού!

Ειδικά όσο πλησιάζει και το καλοκαίρι, με τη μεταγραφική περίοδο, τα σενάρια ολοένα και πληθαίνουν. Βέβαια, ως γνωστόν, ακόμη υπάρχει ποδοσφαιρική δράση και αναμετρήσεις σε όλον τον κόσμο, όπως και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό όμως, δε στερεί από τις ομάδες να κάνουν τα δικά τους σχέδια για ενίσχυση.

Φυσικά, το όνομα του Γάλλου σούπερ σταρ της Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ, έπαιζε στις κεντρικές θέσεις των περισσότερων ρεπορτάζ. Ο 22χρονος επιθετικός θα μείνει τελικά στην Παρί, ή θα αποχωρήσει;

Κι αν αποχωρήσει, ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του; Και με τί ποσό; Πολλά ερωτήματα προκύπτουν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρόλα αυτά, είναι απόλυτα συγκεντρωμένος με την Γαλλική ομάδα, καθώς παίρνει το σκαλπ, από τη μια ομάδα στην άλλη.

Παρόλα αυτά, μεσούσης της χρονιάς, ο Πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, ερωτώμενος για το μέλλον του παίκτη του, ήταν ξεκάθαρος.

Η απάντησή του, αφοπλιστική: «Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει σίγουρα στην Παρί Σεν Ζερμέν»!