Ο ντόρος που προκάλεσε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Μουντιάλ ήταν μεγάλος!

Ο ντόρος που προκάλεσε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Μουντιάλ ήταν μεγάλος!

Από τη μία οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις που του έδωσαν το βραβείο του καλύτερου γκολκίπερ της διοργάνωσης, από την άλλη η άσεμνη κίνησή του κατά την απονομή.

Ο Αργεντινός απολογήθηκε αρκετές φορές για το συμβάν σημειώνοντας πως έβγαλε αγανάκτηση για τα γιουχαρίσματα που δεχόταν από τους Γάλλους αλλά αυτό δεν αλλάζει τον χαρακτήρα της κίνησής του.

Πολλοί από τους Γάλλους διεθνείς το είδαν ως ασέβεια και ένας από αυτούς ήταν και ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος επιχείρησε μελλοντικά να τον πικάρει!

Ο Μαρτίνες αναφέρθηκε ξανά σε εκείνο το περιστατικό και τον Κιλιάν Μπαπέ αναφέροντας πως δεν θα μπορούσε να απευθύνεται στον σούπερ σταρ της Παρί όταν του έχει βάλει 3 γκολ στον τελικό!

«Αν μετανιώνω για τους πανηγυρισμούς; Η αλήθεια είναι πως δεν θα ξαναέκανα κάποια πράγματα. Δεν σκόπευα να πληγώσω κανέναν. Σε όλη μου την καριέρα έπαιζα με Γάλλους και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μπορείς να ρωτήσεις τον Ζιρού για το τι άνθρωπος είμαι. Ειλικρινά μου αρέσει η γαλλική κουλτούρα και νοοτροπία.

Η χειρονομία που έκανα όταν πήρα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα ήταν ένα εσωτερικό αστείο μεταξύ εμένα και των συμπαικτών μου. Το είχα κάνει ήδη στο Copa America και όλοι μου λένε ”αποκλείεται να το ξανακάνεις”. Ακόμα κι ο Μέσι μου είπετο ίδιο. Το έκανα για αυτούς, τίποτα περισσότερο. Κράτησε ένα δευτερόλεπτο κι αυτό ήταν»

«Ο κόσμος μπροστά από το πούλμαν μάς πετούσε πολλές κούκλες, δεν σταματούσαν. Μια κούκλα από αυτές είχε το πρόσωπο του Μπαπέ, έπεσε στα πόδια μου και με έκανε να γελάσω. Τη σήκωσα για δύο δευτερόλεπτα και την πέταξα πάλι πίσω, αυτό είναι όλο. Πώς θα μπορούσα να κοροϊδέψω τον Μπαπέ από τη στιγμή που μου έβαλε τέσσερα γκολ; Εκείνος θα έπρεπε να κρατάει τη δική μου κούκλα!»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αργεντινής

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ