Η κίνηση των Γερμανών διεθνών να φωτογραφηθούν με... κλειστά στόματα πριν το εναρκτήριο παιχνίδι τους στο Μουντιάλ ήταν απόφαση λίγων.

Η κίνηση των Γερμανών διεθνών να φωτογραφηθούν με… κλειστά στόματα πριν το εναρκτήριο παιχνίδι τους στο Μουντιάλ ήταν απόφαση λίγων.

Η συγκεκριμένη εικόνα έχει σημαδέψει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι Γερμανοί όλο το προηγούμενο διάστημα πριν τη έναρξη της διοργάνωσης επέμεναν πως πρέπει να διαμαρτυρηθούν για τους περιορισμούς της FIFA σε ευαίσθητα ζητήματα που έγκειται στην κουλτούρα των Καταριανών.

Ο Εμάνουελ Νόιερ ήταν πρωτεργάτης σε αυτή την υπόθεση, θέλοντας να φορέσει περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Οι κανονισμοί ωστόσο ήταν σαφείς.

Έτσι βρήκαν έναν άλλο τρόπο διαμαρτυρίας. Τα… κλειστά στόματα στην πρώτη φωτογράφιση πριν τον αγώνα με την Ιαπωνία. Για να γίνει ωστόσο αυτό έπρεπε να πειστούν όλοι! Οι Νόιερ και Γκορέτσκα ξεκίνησαν την… επανάσταση, συμπαρασύροντας και τους υπόλοιπους (έστω και με δυσκολία) με πρώτο τον Κίμιχ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Γερμανίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ