Τι και αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τα παιχνίδια του Μουντιάλ, ο Έντισον Καβάνι δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή του αποκλεισμού.

Τι και αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τα παιχνίδια του Μουντιάλ, ο Έντισον Καβάνι δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή του αποκλεισμού.

Ο σέντερ φορ της Βαλένθια όπως και όλοι οι Ουρουγουανοί θεωρούν πως αδικήθηκαν στο παιχνίδι με την Γκάνα με την διαιτησία να στέκεται εμπόδιο στην διάκριση.

Η κίνηση του Καβάνι να κατεδαφίσει το VAR μετά τον εν λόγω αγώνα έδειξε αγανάκτηση και δεν μετανιώνει μέχρι σήμερα… Ο Καβάνι σημειώνει πως θα είναι δίκαιο να τιμωρηθεί αν και ο διαιτητής μπει… φυλακή.

«Αλλά αν με τιμωρήσουν επειδή χτύπησα το VAR, τον διαιτητή, που μας έβγαλε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα πρέπει να τον βάλουν φυλακή, επειδή αυτά τα λάθη δεν γίνεται να συμβούμ με το VAR, με όλες τις κάμερες και τους διαιτητές που έχει από πίσω.

Με ανησυχεί (μία ενδεχόμενη τιμωρία). Φυσικά και με ανησυχεί, επειδή σημαίνει πως θα αποκλειστώ από αγώνες και δεν θα μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, την χώρα μου. Με ανησυχεί. Αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Μπείτε λίγο στην θέση του ποδοσφαιριστή, όχι απλώς στου διαιτητή και στων άλλων, αλλά στου παίκτη για να δείτε τι συνέβη, γιατί συνέβη αυτό και γιατί τα πράγματα που συνέβησαν έγιναν έτσι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ουρουγουάης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ