Η κατάσταση στην Εθνική Γερμανίας είναι έκρυθμη μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Μουντιάλ.

Η κατάσταση στην Εθνική Γερμανίας είναι έκρυθμη μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Μουντιάλ.

Τα πάντσερ αποτυγχάνουν να περάσουν στα νοκ άουτ για δεύτερη σερί διοργάνωση αφήνοντας στο μακρινό παρελθόν την επιτυχία του 2014 με την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα γερμανικά ΜΜΕ δεν είναι καθόλου… ευγενικά με τους διεθνείς και την εικόνα που επέδειξαν στα γήπεδα του Κατάρ. Η αισιοδοξία αγνοείται και όλοι μιλούν για “πέτρινα” χρόνια…

«Λίγα χιλιοστά, αλλά στην πραγματικότητα χιλιόμετρα μακριά από το να είμαστε στους καλύτερους του κόσμου. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ήταν η τυχερή νίκη της Κόστα Ρίκα κόντρα στην Ιαπωνία που έδωσε το δικαίωμα στην Γερμανία να πιστεύει ότι μπορεί να περάσει στους 16 στην τελευταία αγωνιστική», αναφέρει το Spiegel.

«Το τέλος ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού έθνους. Μετά το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία πιστεύαμε ότι δεν μπορεί να γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Από σήμερα ξέρουμε ότι μπορεί: Γίνεται και χειρότερο. Είναι ντροπή», τονίζει με τη σειρά της η Bild.

Το Kicker κάνει λόγο για «μια από τις μεγαλύτερες ντροπές στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου», ενώ η Frankfurter Allgemeine Zeitung επισημαίνει «Η Γερμανία ξανά στην άβυσσο, η επόμενη καταστροφή» και η Zeit υπογραμμίζει «Ξανά εκτός από την πρώτη φάση».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Γερμανίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ