Πάρτι σε κρουαζιερόπλοια με μεγάλα ονόματα από την παγκόσμια μουσική σκηνή ετοιμάζουν στο Κατάρ για το Μουντιάλ 2022. Το προσεχές παγκόσμιο κύπελλο θα είναι το πιο ξεχωριστό της ιστορίας και ο λόγος είναι προφανής: Θα διεξαχθεί χειμώνα. Γεγονός που δεν έχει κάποια ποδοσφαιρική λογική, αλλά μάλλον οι εμίρηδες είχαν τα σωστά επιχειρήματα και έπεισαν τους […]

Πάρτι σε κρουαζιερόπλοια με μεγάλα ονόματα από την παγκόσμια μουσική σκηνή ετοιμάζουν στο Κατάρ για το Μουντιάλ 2022.

Το προσεχές παγκόσμιο κύπελλο θα είναι το πιο ξεχωριστό της ιστορίας και ο λόγος

είναι προφανής: Θα διεξαχθεί χειμώνα. Γεγονός που δεν έχει κάποια ποδοσφαιρική λογική, αλλά μάλλον οι εμίρηδες είχαν τα σωστά επιχειρήματα και έπεισαν τους ανθρώπους της FIFA.

Οι εργασίες, λοιπόν, για να είναι όλα έτοιμα συνεχίζονται και σε αυτό το πλαίσιο κατασκευάστηκε και ένα νέο λιμάνι ειδικά για το Μουντιάλ 2022. Σε αυτό το λιμάνι λοιπόν, όπως αναφέρουν σε σχετικό κομμάτι οι Times, οι διοργανωτές σχεδιάζουν μεγάλα πάρτι σε κρουαζιερόπλοια με καλεσμένους δυνατά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Πάρτι σε κρουαζιερόπλοια με μεγάλα ονόματα από την παγκόσμια μουσική σκηνή ετοιμάζουν στο Κατάρ για το Μουντιάλ 2022.

Το προσεχές παγκόσμιο κύπελλο θα είναι το πιο ξεχωριστό της ιστορίας και ο λόγος είναι προφανής:

Θα διεξαχθεί χειμώνα. Γεγονός που δεν έχει κάποια ποδοσφαιρική λογική. Αλλά μάλλον οι εμίρηδες είχαν τα σωστά επιχειρήματα και έπεισαν τους ανθρώπους της FIFA.

Οι εργασίες, λοιπόν, για να είναι όλα έτοιμα συνεχίζονται και σε αυτό το πλαίσιο κατασκευάστηκε και ένα νέο λιμάνι. Ειδικά για το Μουντιάλ 2022. Σε αυτό το λιμάνι λοιπόν. Οπως αναφέρουν σε σχετικό κομμάτι οι Times. Οι διοργανωτές σχεδιάζουν μεγάλα πάρτι σε κρουαζιερόπλοια με καλεσμένους δυνατά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Το ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου, μάλιστα, αναφέρει ενδεικτική ότι έχει γίνει ήδη προσέγγιση στη Lady Gaga, στους ABBA και στους Aerosmith, οι οποίοι έχουν ένα κοινό: Ανήκουν στην δισκογραφική της Universal, η οποία συνεργάζεται με τη FIFA. Θα είναι πιο εύκολο, επομένως, να αποδεχθούν τις προτάσεις και να πάνε στο Κατάρ.

Εκεί όπου έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 6.500 εργάτες, με τις διεθνείς οργανώσεις να αντιδρούν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι Καταριανοί τούς αναγκάζουν να δουλεύουν.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик