Το Περού αγωνίζεται με την Αυστραλία Δευτέρα στις 21:00 (σ.σ. 13:00 ώρα στο Περού) στο στάδιο Ahmad bin Ali, δυτικά της Ντόχα του Κατάρ.

Στο Περού το ποδόσφαιρο δεν απλά ένα παιχνίδι, αλλά κάτι παραπάνω. Ειδικά δε όταν μιλάμε για την εθνική τους ομάδα. Όλη η χώρα κυριολεκτικά ζει και αναπνέει για τον αγώνα μπαράζ με την Αυστραλία.

Την Δευτέρα 13 Ιουνίου που θα γίνει ο αγώνας μπαράζ Περού – Αυστραλία για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ έχει κηρυχθεί αργία έτσι ώστε άπαντες να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα της εθνικής ομάδας, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από την κυβέρνηση της χώρας.

Τι δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού, Αλεχάντρο Σάλας:

«Αποφασίσθηκε, ότι η Δευτέρα θα είναι αργία για τον δημόσιο τομέα. Αυτό θα επιτρέψει στον πληθυσμό να δει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να προκρίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

«Πρόκειται για μια εκδήλωση εθνικής ταυτότητας, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει ο ιδιωτικός τομέας. Γνωρίζουμε, ότι η πρόκριση του Περού στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα επανενεργοποιήσει την οικονομία».

Το Περού αγωνίζεται με την Αυστραλία Δευτέρα στις 21:00 (σ.σ. 13:00 ώρα στο Περού) στο στάδιο Ahmad bin Ali, δυτικά της Ντόχα του Κατάρ.

Δεν θα πέφτει καρφίτσα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ