Η Εθνική ομάδα της Ισπανίας κατάφερε κάτι αξιοθαύμαστο, σπάζοντας ρεκόρ που κρατούσε από το… μακρινό 1985, ως προς το σκοράρισμα! Σίγουρα μιλάμε για μία εκ των κορυφαίων ομάδων, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Η Εθνική Ισπανίας έχει κατορθώσει να κατακτήσει Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ συνεχώς παράγει τεράστιους ποδοσφαιριστές. Στην αναμέτρηση επί της Γεωργίας, για τα προκριματικά […]

Η Εθνική ομάδα της Ισπανίας κατάφερε κάτι αξιοθαύμαστο, σπάζοντας ρεκόρ που κρατούσε από το… μακρινό 1985, ως προς το σκοράρισμα!

Σίγουρα μιλάμε για μία εκ των κορυφαίων ομάδων, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Η Εθνική Ισπανίας έχει κατορθώσει να κατακτήσει Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ συνεχώς παράγει τεράστιους ποδοσφαιριστές.

Στην αναμέτρηση επί της Γεωργίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, παραλίγο να την… πατήσει. Όμως εν τέλει, κατάφερε να σώσει τη νίκη στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 επί της αντιπάλου της.

https://www.youtube.com/watch?v=7FamTjy_Rb4

Αυτή η νίκη, εκτός του βαθμολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει, έχει και ιστορικό ενδιαφέρον!

Η Εθνική Ισπανίας πέτυχε ένα σπουδαίο και μοναδικό κατόρθωμα. Έγινε η πρώτη χώρα στην ιστορία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου σκοράρει για 37 διαδοχικά παιχνίδια!

Με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε το ρεκόρ της Γερμανίας.

Οι Γερμανοί είχαν σκοράρει για 36 διαδοχικά ματς, από το 1934 έως το 1985 (οι αναμετρήσεις ήταν εμφανώς λιγότερες εκείνη την εποχή, για τα προκριματικά). Παρόλα αυτά, οι Ισπανοί κατάφεραν να τους ξεπεράσουν.

Τελευταία φορά που η Ισπανία είχε… αφλογιστία, ήταν στις 30 Μαρτίου του 2005, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) επί της Σερβίας, σε εκτός έδρας ματς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ