Μοιράστηκαν τον βαθμό στο Κατάρ.

Η Αγγλία και οι ΗΠΑ συναντήθηκαν στο «Al Bayt Stadium» στο Αλ Χορ, στο Κατάρ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο μηδέν έμειναν οι δύο ομάδες, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Οι Άγγλοι ανέβηκαν στους τέσσερις βαθμούς, αφού είχαν κερδίσει στην πρεμιέρα το Ιράν.

Οι Αμερικανοί, από την πλευρά τους, μετά την ισοπαλία με την Ουαλία «τσίμπησαν» ακόμα έναν βαθμό, κόντρα στους Άγγλους και βρίσκονται σε… τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά τις εντυπώσεις σίγουρα έκλεψαν οι αντίπαλοί τους με τη μαχητικότητά τους.

Η Εθνική ΗΠΑ είχε δοκάρι στο 33’ με τον Πούλισικ, ενώ ο Μάουντ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τέρνερ να επεμβαίνει εντυπωσιακά και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος τα «λιοντάρια» έδειξαν πιο απειλητικά, όχι όμως και ουσιαστικά. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κέιν έκανε μια κοντινή κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Αγγλία: Πίκφορντ, Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις, Μπέλιγχαμ (69′ Χέντερσον), Στέρλινγκ (68′ Γκρίλις), Μάουντ, Σακά (78′ Ράσφορντ), Κέιν.

ΗΠΑ: Tέρνερ, Ντεστ (78′ Μουρ), Ζίμερμαν, Ριμ, Ρόμπινσον, ΜακΚένι (77′ Άρονσον), Άνταμς, Μουσά, Γουεά (83′ Ρέινα), Πούλισικ, Ράιτ (83′ Σάρτζεντ).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





Σπατάλησε την ευκαιρία να σκοράρει στο φινάλε ο Κέιν:



Σάκα και Μάουντ απείλησαν πριν το ημίχρονο:




“Τράνταξε” το δοκάρι του Πίκφορντ ο Πούλισικ:




Φοβερή χαμένη ευκαιρία του ΜακΚένι:




Κοντά στο γκολ ο Κέιν:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αγγλίας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αμερικής

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ