Μαζί είχε σκοπό να προχωρήσει η τριάδα της παλιάς καλής Μπλε ομάδας. Μιλάμε για Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία, μετά το παιχνίδι επιβίωσης Survivor 4 του ΣΚΑΙ. Πολλοί περιμένουν να συνεχίσουν να τους βλέπουν μαζί, αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο

Υπήρξε μια επαφή αρχές του καλοκαιριού των τριών φίλων με την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη Barking Well για μια ταξιδιωτική εκπομπή.  Αλλά χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει για πότε.

Τελικά η Άννα Μαρία με το κανάλι της στο YouTube και το instagram και από την άλλη ο Νίκος στο χωρίο με το μπαρ.

Από την άλλη ο Τζέιμς καλοκαιράκι με δουλειά και Μαξίν στην Ρόδο. Μετά το καλοκαίρι, πάει η Μαξιν και ο Τζέιμς στο J2US, να τραγουδάει με την  Ειρήνη Παπαδοπούλου, και μετά τις αλλαγές με τον Στέλιο Διονυσίου. Θα το ρίξει στο βαρύ λαικό ο στρατηγός;

Με τον Νίκο Κοκλώνη έχουν εξαιρετικές σχέσεις…

Αλλά το πιο καυτό είναι το τελευταίο νέο

Ο Τζέιμς  θα είναι μαζί σε ταξιδιωτική εκπομπή. Ναι για την εκπομπή που ήταν να γίνει με την τριάδα. Τελικά θα γίνει αλλά με άλλα πρόσωπα. Ο Τζέιμς από την τριάδα, και μαζί με την Super Kiki!

Έτσι εξηγείται και η πολύ στενή παρέα που κάνουν τελευταία ο Τζέιμς με την Super Kiki!

Πίσω λογικά βρίσκεται ο Κοκλώνης, αν και όπως ακούγεται την παραγωγή θα αναλάβει ένα μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας.

Οι επαφές έχουν γίνει και υπάρχει συμφωνία μεταξύ των τριών εμπλεκομένων πλευρών.

Μόλις ολοκληρωθεί το J2US που παρουσιάζεται ο Τζέιμς μπαίνει μπροστά η νέα ταξιδιωτική εκπομπή.

Οι ρόλοι τους ξεκάθαροι στα περιπετειώδες ταξίδια τους.

Ο Τζέιμς μυαλό και σχεδιασμό, και ο η Super Kiki να φέρνει τον κακό χαμό.

Σίγουρα πολύ ενδιαφέρον δίδυμο και αρκετά αγαπητό στον κόσμο.

Είναι γνωστό ότι και οι δύο είναι ευαίσθητοι στο θέμα της φιλανθρωπίας και αρκετές φορές το έχουν δείξει χωρίς πολλά λόγια, αλλά με έργα.

Τους είδαμε λοιπόν μέσα από το προφίλ της ομάδας «Ο άλλος άνθρωπος – Κοινωνική κουζίνα» να έχουν πιάσει δουλειά. Να μαγειρεύουν για τους συνανθρώπους τους.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις, και θα επιστρέψουμε με περισσότερα.

Άραγε τι να λένε Άννα Μαρία και Νίκος Μπάρτζης;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr