Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών εισήχθη το αφεντικό της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος σύμφωνα με την Espresso.  Μετά και το νέο αμόκ από το οποίο κατελήφθη και χειροδίκησε σε βάρος ενός ιερέα στην περιοχή Ψαροφάι!

Βλέπει παπά και του γυρίζει το μάτι!

Δεν έχουν προηγούμενο όσα συμβαίνουν τελευταία με τον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής.  Μόλις πριν από λίγες ημέρες τα έκανε γυαλιά καρφιά μέσα στο γραφείο του μητροπολίτη Πατρών. Σύμφωνα με το pelop.gr, το βράδυ της Πέμπτης εισέβαλε σε έξαλλη κατάσταση στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι. Εκεί  προπηλάκισε τον εφημέριο Θεόκλητο Παντελίδη και χειροδίκησε εναντίον του! Έπειτα, ο ισχυρός άνδρας της πατρινής ομάδας μπήκε στο πολυτελές Porsche Cayenne του και εξαφανίστηκε πριν φτάσει η Αστυνομία. Ο ιερέας πήγε και έδωσε κατάθεση στο τμήμα.

Αμεσα, ξεκίνησαν έρευνες για τη σύλληψη του θερμόαιμου ποδοσφαιρικού παράγοντα. Ομως, εκείνος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.  Πήγε στον μητροπολίτη Κερνίτσης Χρύσανθο Στελλάτο για να… εξομολογηθεί για την επίθεση στον ιερέα! Ωστόσο, έδειξε και σε εκείνον επιθετική συμπεριφορά.  Πληροφορίες θέλουν τον άνδρα που τον συνόδευε να έσπασε το ραβδί του επισκόπου!

Έπειτα από αυτό, με έκτακτη οδηγία του μητροπολίτη Πατρών Χρυσoστόμου έκλεισαν αμέσως όλοι οι ναοί για λόγους ασφαλείας.  Αφού υπήρχαν φόβοι ότι θα ακολουθούσαν επιθέσεις και σε άλλους ιερείς! Το «αφεντικό» της Παναχαϊκής, τις τελευταίες ημέρες δείχνει ανεξήγητο μένος για το… ράσο εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του.  Οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες. Κατόπιν, μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου για ακούσια νοσηλεία.

Στο ψυχιατρείο το αφεντικό της Παναχαϊκής!

Πληροφορίες λένε ότι η μεταφορά του Μπάρλου στο νοσοκομείο έγινε με παρέμβαση των συγγενών του, οι οποίοι είχαν υποβάλει σχετικό αίτημα στον εισαγγελέα. Μόλις την περασμένη Τρίτη ο ηγέτης της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ είχε προκαλέσει επεισόδιο στο Επισκοπείο Πατρών.  Κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, από τον οποίο φέρεται ότι ζήτησε να ενισχύσει οικονομικά την Παναχαϊκή.  Εκείνος  με την σειρά του απάντησε πως το αίτημά του θα εξεταστεί.

Ομως, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία. Ο δικηγόρος του Γιώργου Μπάρλου Κώστας Κρεμμύδας απέδωσε το αμόκ του στο… στρες για τα οικονομικά της ομάδας:

«Η κατάσταση με τα οικονομικά της Παναχαϊκής και οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν επιβάρυναν τη ψυχολογική κατάσταση του Γιώργου Μπάρλου. Γι΄ αυτό τον λόγο, ελήφθη απόφαση για ολιγοήμερη ιατρική παρακολούθηση.  Ώστε να αποφορτιστεί και να επιστρέψει άμεσα στην απαιτητική επαγγελματική του καθημερινότητα. Δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από τους ιερείς εναντίον του κ. Μπάρλου» διευκρίνισε στο thebest.gr.