Τίτλοι τέλους για τον Βασίλη Σπανούλη – Τα σημάδια είχαν φανεί από τις δύο τελευταίες χρονιές με τους σοβαρούς τραυματισμούς του αρχηγού του Ολυμπιακού

Οι πόνοι στην γάμπα δεν σταμάτησαν να ταλαιπωρούν τον “Kill Bill” και έτσι ο αρχηγός του Ολυμπιακού τέθηκε  νοκ άουτ για το τουρνουά της Βικτόρια της Εθνικής και το όνειρο του να ξαναπαίξει στην αγαπημένη του Εθνική δεν προχώρησε.

Μετά από ώριμη απόφαση και με το σκεπτικό του να φύγει με το κεφάλι ψηλά, αποφάσισε ότι ήρθε η μεγάλη στιγμή.

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε την μεγάλη απόφαση να σταματήσει το αγαπημένο του μπάσκετ.

Το μεγάλο αφιέρωμα της EuroLeague

Φυσικά η EUROLEAGUE δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει ένα ειδικό αφιέρωμα για έναν από τους σπουδαιότερους παίχτες της σύγχρονης ιστορίας στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ίδιος.

Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους ευχαρίστησα για όσα πετύχαμε μαζί.
Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά δεν ήταν στενάχωρη.

Το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο από έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και του έδωσα τα πάντα.
Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε το πεπρωμένο μου και το πιο όμορφο λιμάνι μου. Φεύγω περήφανος για όσα σπουδαία κατακτήθηκαν αλλά και για όσα μετά από σκληρή μάχη χάθηκαν.

Πάνω απ’ όλα φεύγω γεμάτος, γιατί έζησα περισσότερα απ’ όσα ονειρεύτηκα. 
Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, τους προέδρους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους συνεργάτες και τους αντιπάλους, μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για την αγάπη τους.

Αυτή η αγάπη ήταν που μου έδινε τη δύναμη να προσπαθώ πιο σκληρά κάθε μέρα κι αυτή η αγάπη θα είναι για πάντα οδηγός μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ…