Άσχημο είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να προσπαθούν να συνέλθουν από την διαρκή κριτική που δέχονται από τους δημοσιογράφους. Αναλογικά με τις ιδιαίτερα κακές τους εμφανίσεις, βλέποντας παράλληλα μέλη της ομάδας να μην επιχειρούν να την προστατεύσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί σαφώς ο Μέιτλαντ Νάιλς. Ο οποίος μέσω του […]

Άσχημο είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να προσπαθούν να συνέλθουν από την διαρκή κριτική που δέχονται από τους δημοσιογράφους. Αναλογικά με τις ιδιαίτερα κακές τους εμφανίσεις, βλέποντας παράλληλα μέλη της ομάδας να μην επιχειρούν να την προστατεύσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί σαφώς ο Μέιτλαντ Νάιλς. Ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο ίνσταγκραμ. Ξεκαθάρισε πως θέλει να αποχωρήσει, θέτοντας ως προτεραιότητα τον χρόνο συμμετοχής του.

Συγκεκριμένα, ο 24άχρονος δεξιός οπισθοφύλακας των «κανονιέρηδων» τόνισε:

«Το μόνο που θέλω είναι να πάω εκεί που με θέλουν και να παίζω»!

Θα αποδεχθεί λοιπόν η Άρσεναλ την πρόταση της Έβερτον και θα αφήσει τον Άγγλο μπακ να μεταβεί στο Λίβερπουλ. Ως ελεύθερο; Μένει να δούμε την απόφαση τόσο της διοίκησης, όσο και του Μικέλ Αρτέτα, που στην ήττα με 5-0 από την Μάντσεστερ Σίτι του έδωσε λίγο χρόνο συμμετοχής!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ