Η Πολωνία επικράτησε με 2-0 της Σαουδικής Αραβίας για τον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ. Η αρμάδα του Μίχνιεβιτς έπιασε τους 4 βαθμούς και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση.

Η Πολωνία επικράτησε με 2-0 της Σαουδικής Αραβίας για τον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ. Η αρμάδα του Μίχνιεβιτς έπιασε τους 4 βαθμούς και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση.

Το ματς είχε εντυπωσιακό ρυθμό με πολλές φάσεις, δοκάρια αλλά και χαμένο πέναλτι για τη Σαουδική Αραβία. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σημείωσε γκολ για πρώτη φορά σε τελική φάση Μουντιάλ.

Οι δύο πλευρές μπήκαν με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 13ο λεπτό. Ο Αμπντουλχαμίντ πάσαρε στον Κανό, ο τελευταίος πλάσαρε αλλά ο Σέζνι ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα δυνατό με τον διαιτητή να δίνει τέσσερις κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα λεπτά. Οι Πολωνοί έδειχναν να είναι αρκετά νευρικοί στον αγώνα.

Στο 26ο λεπτό ο Μπιέλικ έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο ρυθμός του αγώνας είχε ανέβει αισθητά και στο 33’ οι Σαουδάραβες απείλησαν ξανά.

Στο 39’ οι Πολωνοί άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα, ο Λεβαντόφσκι δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση αλλά στη συνέχεια ο Ζιελίνσκι άνοιξε το σκορ. Ήταν μία επίθεση που ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα της Πολωνίας.

Στο 45’ η ομάδα του Ερβέ Ρενάν κέρδισε πέναλτι. Ο Αλ-Νταουσαρί ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Σέζνι κατάφερε να διώξει και να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καταιγιστικό ρυθμό με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Στο 55’ ο Αλ – Νταουσαρί βγήκε απέναντι από τον Σέζνι αλλά ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους κατάφερε να αποκρούσει. Στο 60ό λεπτό ο Αλ Μπουραϊκάν αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι Πολωνοί είχαν δύο δοκάρια με τον Μίλικ (63’) και τον Λεβαντόφσκι (66’) με το 1-0 να παραμένει. Οι Σαουδάραβες έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Αλ-Μακλί στο 78’ αλλά η προσπάθειά του κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 82’ ο Λεβαντόφσκι εκμεταλλεύθηκε ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε επιτυχημένα για το 2-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα σε τελική φάση Μουντιάλ.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής της Πολωνίας έχασε νέα καλή ευκαιρία στο 90ό λεπτό. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κανό σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.







Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ