Ο Προμηθέας ολοκλήρωσε το comeback (86-58) μετά απ’ το εμφατικό break του Περιστερίου στην πρεμιέρα των playoffs της Basket League. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δυο σερί νίκες στη σειρά με τους Περιστεριώτες και θα δώσουν το παρών στα ημιτελικά. Εκεί περιμένουν ήδη ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και το Λαύριο. Έτσι ξεκίνησαν Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι.  […]

Ο Προμηθέας ολοκλήρωσε το comeback (86-58) μετά απ’ το εμφατικό break του Περιστερίου στην πρεμιέρα των playoffs της Basket League. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δυο σερί νίκες στη σειρά με τους Περιστεριώτες και θα δώσουν το παρών στα ημιτελικά.

Εκεί περιμένουν ήδη ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και το Λαύριο.

Έτσι ξεκίνησαν

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι.  Το Περιστέρι έβρισκε λύσεις από τον ΜακΛιν και έχτισε διαφορά στα πρώτα λεπτά (12-16, 6′). Τα αδέρφια Γκραντ και ο Δημήτρης Αγραβάνης ανέλαβαν δράση και με επί μέρους 9-3 το προβάδισμα άλλαξε χέρια για το 21-19. Ο Τζιάν Κλαβέλ φώναξε παρών στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Πορτορικανό, μαζί με τον Μιχάλη Λούντζη, έδωσαν λύσεις και παρά τις προσπάθειες του Γκουτιέρες το ημίχρονο έκλεισε στο +6 για τους Πατρινούς (43-37).

Πάτησε γκάζι ο Προμηθέας στην επανάληψη

Το δεύτερο μέρος ήταν… κατηφόρα. Από το 22′ και μετά όταν και το σκορ έγινε 47-44, οι παίκτες του Γιατρά ανέβασαν στροφές. Λούντζης και Αγραβάνης σκόραραν με τη διαφορά να φτάνει σε διψήφια επίπεδα (61-47, 27′). Ο Αγραβάνης έγραψε τον επίλογο του δεκαλέπτου για το 64-47. Το Περιστέρι είχε ένα επί μέρους 5-0 στο ξεκίνημα με τον Γκουτιέρες, αλλά ο Προμηθέας έστειλε πάνω από τους 20 πόντους τη διαφορά (77-52, 35′), με τον Προμηθέα να φτάνει εμφατικά στη νίκη πρόκριση.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλήματα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Προμηθέας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ