Οι πρόεδροι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν γευμάτισαν σε σαφώς καλύτερο κλίνα εν συγκρίσει με εκείνο στο Παρίσι, τρεις εβδομάδες πριν.

Το εθιμοτυπικό γεύμα στη Μαδρίτη δεν είχε καμία σχέση με εκείνο που προηγήθηκε στο Παρίσι ανάμεσα στον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Τρεις εβδομάδες πριν οι πρόεδροι των Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν συνέφαγαν εν μέσω έντασης. «Κόκκινο πανί», για αμφότερους, ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίοι οι Ισπανοί θέλουν να αποκτήσουν, ενώ οι Γάλλοι επιθυμούν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Οι δύο άνδρες γευμάτισαν ξανά, αυτήν τη φορά στην ισπανική πρωτεύουσα πριν από το δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του UEFA Champions League στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το κλίμα ήταν σαφώς καλύτερο, καθώς και οι δυο τους είχαν τη διάθεση να ρίξουν τους τόνους.

Κανείς τους δεν καθυστέρησε, όπως είχε συμβεί στην πρώτη συνάντησή τους, με το παρών να δίνει και ο Γάλλος πρέσβης στη Μαδρίτη. Άπαντες αντάλλαξαν χειραψίες τόσο κατά την είσοδό τους στο εστιατόριο όσο και κατά την αποχώρησή τους. Εξάλλου, έφυγαν την ίδια ώρα.

Οι Μαδριλένοι πρόσφεραν ως δώρο μία λευκή εμφάνιση της ομάδας τους με την ημερομηνία του αγώνα τυπωμένη πάνω της. Οι Παριζιάνοι έδωσαν, από την πλευρά τους, ένα ομοίωμα του Πύργου του Άιφελ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ