Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Βρουσάι. Το νέο συμβόλαιο του 22χρονου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024. Από το 2015 και ηλικία 17 ετών στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι αποτελεί «τέκνο» του συλλόγου έχοντας περάσει από όλα τα στάδια. Έκανε το […]

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Βρουσάι. Το νέο συμβόλαιο του 22χρονου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Από το 2015 και ηλικία 17 ετών στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι αποτελεί «τέκνο» του συλλόγου έχοντας περάσει από όλα τα στάδια. Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 16/4/2018 σε αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα και μετά από μία σεζόν στην Ολλανδία και τη Βίλεμ λογίζεται πλέον ως ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας με τρεις συμμετοχές στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες Κ19 και Κ21 έχοντας πλέον γράψει το όνομά του και στην εθνική ανδρών.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ