Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παπέ Αμπού Σισέ. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου που υπεγράφη πριν από το δανεισμό του στη Σεντ Ετιέν θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024. Ο διεθνής αμυντικός γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1995 στο Πικινέ της Σενεγάλης. Από την […]

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παπέ Αμπού Σισέ. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου που υπεγράφη πριν από το δανεισμό του στη Σεντ Ετιέν θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο διεθνής αμυντικός γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1995 στο Πικινέ της Σενεγάλης. Από την ομάδα της πόλης του ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά τον Ιανουάριο του 2015 μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Αζαξιό. Το καλοκαίρι του 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ενός Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έχει συμβάλει τα μέγιστα σε σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες και προκρίσεις.

Τον Ιανουάριο του 2021 ο Σισέ παραχωρήθηκε στη Σεντ Ετιέν με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик