Πολύ μεγάλο το ρόστερ και αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έμεινα εκτός Ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού! Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα έχει για την μάχη με την Αιντχόφεν, και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να δηλώσει την ανανεωμένη ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια απέναντι στην Αϊντχόβεν στις 2 Φεβρουαρίου στην UEFA. Οι […]

Πολύ μεγάλο το ρόστερ και αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έμεινα εκτός Ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα έχει για την μάχη με την Αιντχόφεν, και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να δηλώσει την ανανεωμένη ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια απέναντι στην Αϊντχόβεν στις 2 Φεβρουαρίου στην UEFA. Οι Πειραιώτες έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που είχαν επιλέξει μέχρι τώρα.

Οι δύο πρώτες αλλαγές είναι εύκολες να προβλεφθούν. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δηλαδή οι δύο προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο, θα είναι μέσα στη λίστα.

Ήδη από τη λίστα της ομάδας του Πειραιά έχουν αποχωρήσει δύο ποδοσφαιριστές. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε έφυγε και τη θέση του θα πάρει ο Ρέαμπτσιουκ. Αποχώρησε και ο Χιλάλ Σουντανί και τη θέση του θα πάρει ο Σωκράτης. Αυτό που παραμένει ως ερωτηματικό είναι αν θα υπάρξει προσθήκη άλλου ποδοσφαιριστή για τις θέσεις των εξτρέμ.

Για να γίνει κίνηση ακραίου επιθετικού στον Πειραιά θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα πρόκειται για παίκτη που θα μπει στην ομάδα και θα προσφέρει σε αυτήν.

Εάν γίνει και μεταγραφή εξτρέμ τότε για να μπει στη λίστα και ο νέος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να βγει κάποιος από αυτούς που ήδη υπάρχουν. Εάν πάλι δεν γίνει μεταγραφή ο Μαρτίνς ίσως να εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής. Ο Πέπε, για παράδειγμα, που είναι στη λίστα έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Τιάγκο Σίλβα είναι ένας από το ρόστερ που θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η λίστα που είχε δηλώσει ο Ολυμπιακός για τους αγώνες των ομίλων ήταν:

Γκολκίπερ τους Σα, Καραργύρη και Τζολάκη. Αμυντικούς τους Ραφίνια, Ντρέγκερ, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλο, Βινάγκρε, Χολέμπας, μέσους τους Ανδρούτσο, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Πέπε, Εμβιλά και Σουρλή, μεσοεπιθετικούς τους Φορτούνη, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μασούρα, Μπρούμα και Βρουσάι, ενώ για την επίθεση τους Αραμπί, Χασάν και Σουντανί.

Μπορείτε εύκολα πλέον αν καταλάβετε την νέα λίστα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι