Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Ολυμπιακού αυτή την σεζόν είναι ο Ονιεκούρου. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές, όμως ακόμη δεν έχει πιάσει στον βαθμό που θα ήθελαν οι Πειραιώτες. Γιατί όμως δυσκολεύεται να πιάσει επίπεδα ο παίκτης; Υπάρχουν πολλοί  λόγοι που οδηγούν στις δυσκολίες. Από την μία η έλευση του Γκάρι Ροντρίγκες […]

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Ολυμπιακού αυτή την σεζόν είναι ο Ονιεκούρου.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές, όμως ακόμη δεν έχει πιάσει στον βαθμό που θα ήθελαν οι Πειραιώτες. Γιατί όμως δυσκολεύεται να πιάσει επίπεδα ο παίκτης;

Υπάρχουν πολλοί  λόγοι που οδηγούν στις δυσκολίες.

Από την μία η έλευση του Γκάρι Ροντρίγκες αυξάνει την “πολυκοσμία” στα εξτρέμ.

Οι θέσεις είνα λίγες και πρέπει να πασχίσεις για να παίξεις.

Από την άλλη η έλευση του Ροντρίγκες δείχνει πως υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το αν μπορεί να καθιερωθεί ο Ονιεκούρου στην βασική 11άδα.

Έπειτα, ο παίκτης έχει υψηλό συμβόλαιο με την ομάδα. Και παράλληλα είναι αρκετά νωρίς να κρίνουμε αν μπορεί ή όχι.

Στην Γαλατάσαράι έκανε …παπάδες! Ο Τερίμ του είχε δώσει ηγετικό ρολο. Πιο πριν, στην Μονακό πάλευε να καθιερωθεί.

Σε μια κατάσταση που θυμίζει κάπως την κατάσταση του στον Ολυμπιακό.

Τι ομοιότητες υπάρχουν όμως;

Υπάρχει ένα κοινό πρόβλημα ανάμεσα τους. Ο Πέδρο Μάρτινς, όπως και οι άνθρωποι της Μονακό δεν έχουν βρει ακόμη τα κουμπιά του παίκτη. Το γεγονός πως στον Ολυμπιακό τα κριτήρια είναι πιο αυστηρά αυτομάτως κάνει την παρουσία του παίκτη στο βασικό σχήμα πιο δύσκολη.

Εξάλλου ο Πέδρο Μάρτινς είναι και αρκετά δύσκολος “τύπος” στο να τον πείσει ένας παίκτης. Οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Ο Ονιεκούρου όμως είναι και παίκτης ψυχολογίας. Θέλει να παίζει και θέλει να έχει ηγετικό ρόλο. Το επίπεδο του άλλωστε του το επιτρέπει.

Το αν ένας παίκτης είναι ολίγον τι κακομαθημένος εξωαγωνιστικά και έχει προκαλέσει κάποια μικροθεματάκια σε πειθαρχικό επίπεδο αυτό το γνωρίζει μόνο κάποιος μέσα στα αποδυτήρια Ίσως να έχει παίξει και αυτό κάποιον σημαντικό ρόλο στην μη ικανοποιητική συμμετοχή του παίκτη στην 11άδα.

Η ταχύτητα είναι το προσόν του αλλά χρειάζεται και παιχνίδια στα πόδια του.

Θέλει χώρους για να τρέξει, στην Ευρώπη που ο Ολυμπιακός θα βρει άλλους αντιπάλους θα είναι πιο εύκολα για εκείνον. Θα δώσει σπιρτάδα στο παιχνίδι της ομάδας, θα δώσει υπεραριθμία έτσι που λειτουργία στο ένας εναντίον ενός, θα δώσει ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ