Ο  ΠΑΟΚ  έντυσε στα ασπρόμαυρα, τον Ιάπωνα παιχταρά.  Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίντζι Καγκάβα με ένα εντυπωσιακό βίντεο. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Ο… σαμουράι του ΠΑΟΚ γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1989 στο Κόμπε της Ιαπωνίας και στον ΠΑΟΚ θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 23. Έκανε […]

Ο  ΠΑΟΚ  έντυσε στα ασπρόμαυρα, τον Ιάπωνα παιχταρά. 

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίντζι Καγκάβα με ένα εντυπωσιακό βίντεο. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο.

Ο… σαμουράι του ΠΑΟΚ γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1989 στο Κόμπε της Ιαπωνίας και στον ΠΑΟΚ θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 23.

Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά παιχνίδια στην Οσάκα σε ηλικία 17 ετών και το 2009 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της δεύτερη κατηγορίας της Ιαπωνίας, πριν κλείσει καν τα 20 του χρόνια και τράβηξε τα βλέμματα πολλών ομάδων από την Ευρώπη.

Το 2010 η Μπορούσια Ντόρτμουντ αποφάσισε να επενδύσει στο ταλέντο του και τον έκανε κάτοικο Βεστφαλίας και στην πρώτη του χρονιά είχε 28 συμμετοχές, 12 γκολ και δύο ασίστ, με το φινάλε να τον βρίσκει να πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή.

«Ο Καγκάβα προσαρμόστηκε άμεσα, αλλά η σεζόν 2011-12 ήταν αυτή που έφερε και το αγωνιστικό του ξέσπασμα. Ο Ιάπωνας έγινε ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της εξαιρετικής ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ που πήρε το νταμπλ στη Γερμανία, μετρώντας σε 43 αγώνες 17 γκολ και 14 ασίστ. Ο Καγκάβα εκείνη την περίοδο ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου στη θέση του και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να κάνει την κίνησή της και να τον φέρει στο Old Trafford. Ο Καγκάβα στην πρώτη του σεζόν στους Κόκκινους Διαβόλους κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή της Premier League υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκουσον» αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο Μάντσεστερ έμεινε μέχρι τον Αύγουστο του 2014 και πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για τη Βεστφαλία. Έμεινε στην Μπορούσια μέχρι το 2019, έχοντας κι έναν εξάμηνο δανεισμό στην Μπεσίκτας. Το καλοκαίρι του 2019 έφυγε από τη Γερμανία και ταξίδεψε στην Ισπανία για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Σαραγόσα στη Segunda Division. Από το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφορούσε ελεύθερος, μέχρι που ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι