Ο Μαρκ Μάρκεθ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στις μικτές συνθήκες, όπου αυτή τη στιγμή τον βολεύουν περισσότερο. Αυτό φαινόταν στα χρονόμετρα όπου έκανε πολύ γρήγορα περάσματα, ενώ το Σάββατο έφτασε κοντά στην pole position. Όμως η συνολική εικόνα του ήταν ιδιαίτερα κακή, διότι είχε δύο πτώσεις στο Le Mans, με τη δεύτερη να τον στέλνει ολοκληρωτικά […]

Ο Μαρκ Μάρκεθ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στις μικτές συνθήκες, όπου αυτή τη στιγμή τον βολεύουν περισσότερο. Αυτό φαινόταν στα χρονόμετρα όπου έκανε πολύ γρήγορα περάσματα, ενώ το Σάββατο έφτασε κοντά στην pole position.

Όμως η συνολική εικόνα του ήταν ιδιαίτερα κακή, διότι είχε δύο πτώσεις στο Le Mans, με τη δεύτερη να τον στέλνει ολοκληρωτικά εκτός αγώνα. Μετά το GP Γαλλίας ο Μάρκεθ ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος και τα έβαλε μόνο με τον εαυτό του.

«Δεν άρπαξα την ευκαιρία που μας έδωσε ο καιρός και είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Ήξερα πως αν έχω υπομονή στους πρώτους γύρους θα είχα καλό αγώνα αλλά έπεσα το οποίο δεν περίμενα. Δεν πίεζα πολύ εκείνη τη στιγμή. Ήταν πολύ δύσκολο να φέρω το πίσω ελαστικό σε καλή θερμοκρασία, ειδικά στις εισόδους των στροφών. Η πρώτη πτώση μπορεί να συμβεί και αρκετοί οδηγοί είχαν πτώση στον αγώνα».

Πίεσε πέρα από τα όρια

Στη συνέχεια ο Μάρκεθ αναφέρθηκε στο δεύτερο ατύχημα το οποίο είχε, το οποίο όπως δήλωσε ο ίδιος ήταν αχρείαστο. Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα δοκίμαζε τη λύση των σλικ ελαστικών.

«Είμαι νευριασμένος με τον εαυτό μου, γιατί η δεύτερη πτώση ήταν αχρείαστη. Ήταν δικό μου λάθος και δεν μπορούσα να με ελέγξω. Δεν ήμουν πλήρως συγκεντρωμένος, οδηγούσα γρήγορα, μάλλον πολύ γρήγορα. Όταν σκεφτόμουν το χέρι μου και άλλα πράγματα, ενημέρωσα την ομάδα πως στο τέλος του γύρου θα έμπαινα για σλικ. Πίστευα πως η πίστα ήταν έτοιμη. Γι’αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος με την δεύτερη πτώση. Έκανα λάθος και δεν άρπαξα την ευκαιρία που έδωσε ο καιρός».

https://www.youtube.com/watch?v=YQIkIBsIlVY

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόλος: Ενίσχυση στην άμυνα με Ντίρεσταμ
Super League

Βόλος: Ενίσχυση στην άμυνα με Ντίρεσταμ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (2/10): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (2/10): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;

Δεν γίνονται αυτά! Ο διαιτητής του VAR νόμιζε πως ο πρώτος ρέφερι είχε μετρήσει το γκολ του Ντίας
Ποδόσφαιρο

Δεν γίνονται αυτά! Ο διαιτητής του VAR νόμιζε πως ο πρώτος ρέφερι είχε μετρήσει το γκολ του Ντίας

Super Cup: Ξύπνησε με…χορό ο Κάνααν! (vid)
Ελλάδα

Super Cup: Ξύπνησε με…χορό ο Κάνααν! (vid)