O Kώστας Φορτούνης ήταν ο μεγάλος άτυχος πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο. O τραυματισμός αυτός ήρθε μόλις δύο χρόνια μετά την ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο. Ο παίκτης θα παραμείνει εκτός μέχρι τον Γενάρη. Με λίγες πιθανότητες για επιστροφή νωρίτερα. […]

O Kώστας Φορτούνης ήταν ο μεγάλος άτυχος πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο. O τραυματισμός αυτός ήρθε μόλις δύο χρόνια μετά την ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο.

Ο παίκτης θα παραμείνει εκτός μέχρι τον Γενάρη. Με λίγες πιθανότητες για επιστροφή νωρίτερα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πρόσφατα επέλεξε το “53” στην φανέλα του

Γεγονός που σχολιάστηκε έντονα από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Όλοι περίμεναν είτε το “νούμερο 7” είτε το “νούμερο 10”. Και εκείνος διάλεξε ένα νούμερο αρκετά αντιεμπορικό. Που γεννά όμως πολλά ερωτηματικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ονιεκούρου, πριν υπογράψει με τους Πειραιώτες απαίτησε το νούμερο 7. Αυτός ήταν και ο λόγος που η διοίκηση ζήτησε από τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να αφήνει το αγαπημένο του 7. Επειδη έτσι και αλλιώς θα έμενε αρκετό καιρό εκτός, και δεν θα το χρησιμοποιούσε.

Η όλη στάση όμως της πλευράς του Ολυμπιακού δεν άφησε πολλά περιθώρια στον παίκτη.

Μοναδική επιλογή ήταν το “!0”. Που επιλέγει στην Εθνική.

Παράλληλα, ο Ρόνι Λόπες όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ζήτησε να μάθει ποιος θα έχει το “νούμερο 10”, το οποίο και ήθελε.

Η απάντηση που έλαβε ήταν πως το 10 άνηκε στον Φορτούνη. Κάτι που ο Ρόνι Λόπες σεβάστηκε αμέσως. χωρις καν να αντιδράσει. Γεγονός που εντυπωσίασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα της τελικής επιλογής ο Λόπες ρώτησε τον Φορτούνη αν θα τον πείραζε να πάρει εκείνος το “10”. Εφόσον ο ίδιος ήθελε το 53. Ο Έλληνας διεθνής του το παραχώρησε με χαρά.

Αυτό πάντως που έχει ενοχλήσει άπαντες στον Ολυμπιακο είναι η στάση που έδειξε ο Ονιεκούρου για το “7”. Χωρις να τον ενδιαφέρει ποιος ενοχλήθηκε από την όλη συμπεριφορά του.

Βέβαια, δεν θα έπρεπε να ρίξουμε όλες τις ευθύνες στον ποδοσφαιριστή των “Ερυθρολεύκων”. Καθώς ακόμη και έτσι να έχει η κατασταση. Η διοίκηση θα έπρεπε να του τονίσει τις αξίες και τις σταθερές της ομάδας. Καθώς και η γενικότερη συμπεριφορά απέναντι σε έναν παίκτη. Που έχει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμο. Θα έπρεπε να είναι αλληλέγγυα και όχι τέτοιου είδους.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ