Πως αντέδρασε ο Γιάννης Μπέζος στα «πειράγματα» της Ναταλίας Γερμανού; Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι πολύ κλειστός και έχει ύφος αρκετά σοβαρό, γεγονός που έχει παρεξηγηθεί αρκετές φορές. Ο Γιάννης Μπέζος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Οι τρεις άνδρες μίλησαν για τη θεατρική παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές», που θα […]

Πως αντέδρασε ο Γιάννης Μπέζος στα «πειράγματα» της Ναταλίας Γερμανού; Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι πολύ κλειστός και έχει ύφος αρκετά σοβαρό, γεγονός που έχει παρεξηγηθεί αρκετές φορές.

Ο Γιάννης Μπέζος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Οι τρεις άνδρες μίλησαν για τη θεατρική παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές», που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η Ναταλία Γερμανού δε δίστασε και είπε να πειράξει τον δημοφιλή ηθοποιό. «Υποδύεστε, λοιπόν, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποτραβηγμένος, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ κλειστός και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους. Γιατί τόσο κόντρα ρόλο, κύριε Μπέζο;», είπε η παρουσιάστρια. Οι υπόλοιποι στο πλατό δε μπόρεσαν να κρατηθούν και λύθηκαν στα γέλια. Γέλασε και ο ηθοποιός και στη συνέχεια απάντησε «τους συμπαθώ τους ανθρώπους, όχι όλους, όμως».

Τι ακολούθησε μετά από αυτό;

«Σας πειράζω! Σας πειράζω… Σας πειράζω, κύριε Μπέζο… Τώρα που σας έχω γνωρίσει λίγο καλύτερα, σας έχω αγαπήσει τόσο πολύ που έχω το θάρρος να κάνω λίγο χιούμορ, γιατί ξέρω ότι το εκτιμάτε και έχετε πάρα πολύ» και ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε «μπορείτε να με πειράξετε όσο θέλετε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ