Οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η ΔΕΘ περιείχαν. Και τοποθέτηση για την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε αυτές τις επενδύσεις που σχεδιάζονται να γίνουν. Συμπεριέλαβε και το πρότζεκτ για το νέο γήπεδο του Άρη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε συνεννόηση με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας ο Άρης μπορεί να αποκτήσει το νέο του […]

Οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η ΔΕΘ περιείχαν. Και τοποθέτηση για την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα σε αυτές τις επενδύσεις που σχεδιάζονται να γίνουν. Συμπεριέλαβε και το πρότζεκτ για το νέο γήπεδο του Άρη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σε συνεννόηση με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας ο Άρης μπορεί να αποκτήσει το νέο του κιτρινόμαυρο στάδιο. Και να γίνει με τη σειρά του το Χαριλάου η έδρα ενός μεγάλου καταπράσινου άλσους στη λογική στη λογική της Διπλής Ανάπλασης», είπε για τους “κίτρινους”, ενώ για την περίπτωση του γηπέδου ΠΑΟΚ είπε:

«Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον επενδυτή να προχωρήσει στην υλοποίηση την στιγμή που η κυβέρνηση και οι φορείς έκαναν όσα χρειάζονταν».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ