Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στον σημαντικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο και στον αγώνα με τον επικίνδυνο Βόλο με τους γνωστούς απόντες. Αλλά δύο από αυτούς και μιλάμε για Χασάν και Μπρούνο δεν επιστρέφουν όπως όλοι περιμέναμε. Κάτι σίγουρα πιο σοβαρό συμβαίνει με την ΠΑΕ να βγάζει ανακοίνωση και να μιλάει για περαιτέρω […]

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στον σημαντικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο και στον αγώνα με τον επικίνδυνο Βόλο με τους γνωστούς απόντες. Αλλά δύο από αυτούς και μιλάμε για Χασάν και Μπρούνο δεν επιστρέφουν όπως όλοι περιμέναμε. Κάτι σίγουρα πιο σοβαρό συμβαίνει με την ΠΑΕ να βγάζει ανακοίνωση και να μιλάει για περαιτέρω επιπλοκές.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μας Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19. Η παρούσα κατάστασή τους είναι πολύ καλή. Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις. Η επιστροφή τους σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται στις αρχές του έτους”.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, πριν από μερικές μέρες έδειχνε να ήταν καλύτερα. Μάλιστα έκανε και κάποιες προπονήσεις στο Ρέντη. Ωστόσο από την Τετάρτη έδειξε ξανά να μην είναι καλά. Κι έτσι έμεινε ξανά εκτός κάνοντας και εξετάσεις.

Το ζητούμενο της μεγάλης καθυστέρησης επανένταξης των δύο ποδοσφαιριστών από τον κορονοιό προκαλεί μεγάλη ανησυχία αφού δύο μήνες περίπου είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και σίγουρα η κατάσταση δεν σηκώνει αερολογίες, αλλά θα μείνουμε σε όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λέγοντας, ότι σίγουρα κάτι συμβαίνει με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Σύντομα θα έχουμε νεότερα και θα επανέλθουμε

Αρκετές απουσίες με Βόλο

Πέραν των Βαλμπουενά, Χασάν και Μπρούμα, που δεν θα είναι διαθέσιμοι, πιθανότατα θα μείνουν εκτός για να πάρουν ανάσες παίκτες όπως οι Ραφίνια και Εμβιλά, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες αλλαγές. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ντρέγκερ, Μπα και Πέπε, ενώ εφόσον επιλεγεί να ξεκουραστεί και ο Ελ Αραμπί, ίσως παίξει από την αρχή ο Σουντανί.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик