Πάντα το Σαββατοκύριακο οι πειρασμοί είναι μεγαλύτεροι αφού γίνεται χαμός από αγώνες. Αλλά τώρα δεν είναι ένα συνηθισμένο Σαββατοκύριακο. Είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, έστω και με ελάχιστο κόσμο όπου υπάρχει το πράσινο φως για το λοκ ντάουν. Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις γίνονται αυτές τις ημέρες και ότι καλύτερο για μας. Άλλο κουβάς με […]

Πάντα το Σαββατοκύριακο οι πειρασμοί είναι μεγαλύτεροι αφού γίνεται χαμός από αγώνες. Αλλά τώρα δεν είναι ένα συνηθισμένο Σαββατοκύριακο. Είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, έστω και με ελάχιστο κόσμο όπου υπάρχει το πράσινο φως για το λοκ ντάουν. Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις γίνονται αυτές τις ημέρες και ότι καλύτερο για μας. Άλλο κουβάς με τα σιγουράκια και άλλο με μπόμπες. 

Τι παίξαμε θα ρωτήσετε, και όπως κάνουμε κάθε φορά που έχουμε στοιχηματικό οίστρο το ανεβάζουμε εδώ το δελτίο μας. 

Προσεκτικά λοιπόν για να περάσει η ώρα μας πιο ευχάριστα, και μόνο από αυτά που περισσεύουν αγαπητοί φίλοι. Είναι δύσκολες εποχές.. Όλο και κάτι ξεχωρίζει στα μάτια μας. Το θέμα είναι να ξεχωρίσει και στο χορτάρι που είναι ο μεγάλος κριτής των επιλογών μας…Πάμε να δούμε «πόσα απίδια βάζει ο σάκος»….

Top Sexy Christmas Costumes 2021 - Sexual Uprising

Δεν είμαστε στοιχηματικό site για πολλες αναλύσεις αλλά απλά μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό που και εμείς θα ποντάρουμε διαδικτυακά ή στο πρακτορείο της γειτονιάς μας. Και ποια είναι η πεμπτουσία τελικά. Τα σημεία που μας αρέσουν. Και σε όποιον αρέσουμε…. ποντάρουμε παρέα!

Ο μαθητευόμενος μάγος Αρτέτα που είναι με το ένα πόδι για το ταμείο ανεργίας ήρθε η ώρα να κάνει μια νίκη. Η άμυνα της Τσέλσι τελευταία προσφέρεται. Και μετά βλέπεις την Γιουνάιτεντ που είναι σαν να της έχεις πατήσει το κουμπί της και καλπάζει. Η Λέστερ εντός ζορίζεται και ο Σόλσκιερ θα την χτυπήσει.

Οι εμπνεύσεις μας

♦ Σάββατο (19:30) Άρσεναλ – Τσέλσι: 1  (3,90)

♦ Σαββατο (21:15) Λέστερ – Μαν.Γιουνάιτεντ: 2 & over 1,5 (2,65)

Καλά να περνάτε με ότι και όποιους το κάνετε

#ΜενουμεΑσφαλεις

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;