Η διοργάνωση του Champions League είναι η μεγαλύτερη και πιο όμορφη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου. Φυσικά δεν μας αφήνει αδιάφορους, και όχι μόνο για να θαυμάσουμε τους ποδοσφαιρικούς αστέρες, αλλά και τις ομαδες που γουστάρουμε. Το στοιχηματάκι μας αν δεν πέσει εδώ τότε που; Ξέρουμε τις ομάδες, τις περισσότερες τουλάχιστον καλά, […]

Η διοργάνωση του Champions League είναι η μεγαλύτερη και πιο όμορφη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου. Φυσικά δεν μας αφήνει αδιάφορους, και όχι μόνο για να θαυμάσουμε τους ποδοσφαιρικούς αστέρες, αλλά και τις ομαδες που γουστάρουμε.

Το στοιχηματάκι μας αν δεν πέσει εδώ τότε που;

Ξέρουμε τις ομάδες, τις περισσότερες τουλάχιστον καλά, αλλά υπάρχει ο κορονοιός που μας κάνει την ζωή λίγο δύσκολη, αφού διαβάζετε καθημερινά τι συμβαίνει με τα πολλα πλέον κρούσματα στις ομάδες. Κάτι που μπορεί να αλλάξει πολύ την αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας. 

Προσεκτικά λοιπόν για να περάσει η ώρα μας πιο ευχάριστα, και εάν βγει και το κάτι παραπάνω δεν θα πούμε όχι. Όλο και κάτι ξεχωρίζει στα μάτια μας. Το θέμα είναι να ξεχωρίσει και στο χορτάρι που είναι ο μεγάλος κριτής των επιλογών μας…Πάμε να δούμε «πόσα απίδια βάζει ο σάκος»….

Pin by mohssen abed on Sports Jersey | Football girls, Football shirts, Psg

Δεν είμαστε στοιχηματικό site για πολλες αναλύσεις αλλά απλά μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό που και εμείς θα ποντάρουμε διαδικτυακά ή στο πρακτορείο της γειτονιάς μας. Και ποια είναι η πεμπτουσία τελικά. Τα σημεία που μας αρέσουν. Και σε όποιον αρέσουμε…. ποντάρουμε παρέα!

Τι μας γυαλίζει από Τρίτη και Τετάρτη

Ψήφο εμπιστοσύνης στην τρελιάρα Παριζιάνα τώρα που επέστρεψαν τα αστερία της κερδίζει την Λειψία για να έχει και συνέχεια. Η Ιταλίδα είναι καλύτερη από την Ρωσιδούλα και παίρνει το τριποντάκι και λογικά κλειδώνει την πρόκριση, αν έχει χάσει η Βελγίδα.

Την Τετάρτη στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός θα ματώσει τα δίχτυα και το αμφίσκορο το κρατάμε. Με ροτέισον ο Πεπ που έχει να σκεφτεί την Πρέμιερ έτσι όπως τα έχει καταφέρει. Τέλος ο μεγάλος Τσόλο που φέτος τρέχει με χίλια στην Λα Λίγκα θα πάρει την επαγγελματική νίκη του και θα κοιμηθεί ήρεμος το βράδυ.

Οι εμπνεύσεις μας

 

♦ Τρίτη (22:00) Παρί Σεν Ζερμέν – Λειψία: 1  (1,61)

Τρίτη (22:00) Λάτσιο – Ζενίτ: 1 (1,71)

Τετάρτη (22:00) : Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας: 1 & under 3,5 (1,90)

Τετάρτη (19:55) Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Γκολ / Γκολ (2,02)

Καλά να περνάτε με ότι και όποιους το κάνετε

#ΜενουμεΑσφαλεις

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик