Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Στιβ Κούπερ, οποίος άντεξε 27 μήνες στο τιμόνι του συλλόγου. Παρελθόν και επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελεί ο Στιβ Κούπερ, ο οποίος είχε αναλάβει το τιμόνι τον Σεπτέμβριο του 2021 και επανέφερε τον σύλλογο στην Premier League. Ο Άγγλος […]

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Στιβ Κούπερ, οποίος άντεξε 27 μήνες στο τιμόνι του συλλόγου.
Παρελθόν και επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελεί ο Στιβ Κούπερ, ο οποίος είχε αναλάβει το τιμόνι τον Σεπτέμβριο του 2021 και επανέφερε τον σύλλογο στην Premier League.

Ο Άγγλος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο από τις κακές φετινές εμφανίσεις και αποτελεί τον 7ο τεχνικό που απολύει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το 2016 που ανέλαβε το τιμόνι του συλλόγου μετά τους Φιλίπ Μοντανιέ, Μαρκ Γουορμπάρτον, Αϊτορ Καράνκα, Μάρτιν Ο’ νιλ, Σαμπρί Λαμουσί και Κρις Χιούτον (χωρίς να υπολογίζονται οι υπηρεσιακοί Γκάρι Μπρέιζιλ και Σάιμον Αϊρλαντ).

Επικρατέστερος να τον διαδεχθεί είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος σύμφωνα με τους Πορτογάλους βρίσκεται ήδη στο νησί για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ