Πλήρωσε τον χαρακτήρα του και την μηδενική προσφορά του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και χαιρέτησε γρήγορα τον Δικέφαλο! Ο νεαρός Νιγηριανός άσος αποχαιρέτησε άπαντες στα Σπάτα και αποχώρησε από την Ενωσης λίγους μόλις μήνες μετά την έλευσή του ως αποτέλεσμα του προβληματικού χαρακτήρα του. Ο Ενομπακάρε πληρώθηκε μόνο τα δεδουλευμένα του για το διάστημα που […]

Πλήρωσε τον χαρακτήρα του και την μηδενική προσφορά του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και χαιρέτησε γρήγορα τον Δικέφαλο!

Ο νεαρός Νιγηριανός άσος αποχαιρέτησε άπαντες στα Σπάτα και αποχώρησε από την Ενωσης λίγους μόλις μήνες μετά την έλευσή του ως αποτέλεσμα του προβληματικού χαρακτήρα του. Ο Ενομπακάρε πληρώθηκε μόνο τα δεδουλευμένα του για το διάστημα που παρέμεινε στην Ενωση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό, Μπράιτ Ενομπακάρε, και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε έμεινε εκτός από το ματς στο Περιστέρι, διότι είχε πρόβλημα τραυματισμού. Δεν ήταν απόφαση Μάσιμο Καρέρα να μείνει εκτός, αλλά… αναγκαστική. Ο Νιγηριανός επιθετικός της ΑΕΚ έχει δείξει ασυνέπεια στο κομμάτι της αποθεραπείας του και ένας τραυματισμός του τον έχει αφήσει αρκετά πίσω. Έτσι και τώρα δεν ακολούθησε όσα έπρεπε, με αποτέλεσμα ο τραυματισμός του να φτάσει στα όρια… θλάσης

Και με τον Λιβάι Γκαρσία να τραυματίζεται στο ματς, τον Χρήστο Αλμπάνη εκτός λόγω ίωσης, τον Θεοδόση Μαχαίρα να μην είναι καλά λόγω έντονης αδιαθεσίας, η ΑΕΚ δεν είχε λύσεις στα εξτρέμ χθες με τον Ατρόμητο και έπαιξε με τον Μάρκο Λιβάια και τον Πέτρο Μάνταλο στα φτερά της επίθεσης.

Και έτσι ο Ενομπακάρε ήταν ο λόγος έντονης δυσαρέσκειας σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς τον χρειαζόταν η ομάδα του χθες και αυτός δεν ήταν διαθέσιμος με ευθύνη του. Μαζί βεβαίως με τα πολλά-πολλά πειθαρχικά παραπτώματα μικρής ή μεγάλης σημασίας από τον παίκτη για τον οποίο εισηγήθηκε και επέμεινε ο ίδιος ο Μάσιμο Καρέρα και δεν δικαιώθηκε όπως φάνηκε από την λύση της συνεργασίας μαζί του.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Uncategorized

Покер На Реальные деньги С Выводом Онлайн Скачать И Играт

Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!