Η Ένωση αγωνίστηκε για σχεδόν 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Πέτρου Μάνταλου με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ είχε και την ατυχία με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά στημένος, είχε σε εξαιρετική βραδιά τους Ρισβάνη – Γούτα, παίρνοντας ένα […]

Η Ένωση αγωνίστηκε για σχεδόν 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Πέτρου Μάνταλου με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ είχε και την ατυχία με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά στημένος, είχε σε εξαιρετική βραδιά τους Ρισβάνη – Γούτα, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τον Νταμίρ Κάναντι σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ένωση, δημιουργώντας μία τρομερή παράδοση. Βέβαια, αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο Περιστέρι για τον Αυστριακό, αφού είχε ηττηθεί 1-0 τον Μάρτιο του ’19, ενώ το έτερο ματς είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1, τη χρονιά που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας… μπροστάρη τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος άρχισε εντυπωσιακά το παιχνίδι με 2/2 επιτυχημένες ντρίμπλες και 4/4 κερδισμένες μονοναχίες. Ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης της Ένωσης, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα.

Μία αλλαγή που επηρέασε σημαντικά τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι μετά την είσοδο του Νέναντ Κρίστισιτς και τη μετατόπιση του Πέτρου Μάνταλου στα αριστερά, οπισθοχώρησαν και τελικά το… πλήρωσαν Ο Δημήτρης Γούτας προειδοποίησε στο 7′ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκο Γκάλο, αλλά 17 λεπτά αργότερα οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν ξανά κι αυτοί τη φοράν δεν λάθεψαν, με τον υψηλόσωμο αμυντικό να νικάει στον αέρα τον Στράτο Σβάρνα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα για το 1-0.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ διεκδίκησε τη μπάλα μαζί με τον Σόλομον αλλά σήκωσε αρκετά ψηλά το πόδι του και τον βρήκε στο στήθος με αποτέλεσμα ο Παπαπέτρου να του δείξει απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ